Dolce&Gabbana
HOD PO TRAVI

Natikače i sandale koje izazivaju podsmijehe: Dolaze iz poznate dizajnerske kuće, a svima izgledaju kao dobra šala

Poznati dizajnerski dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana poznati su po tome što kombiniraju nespojivo. S njima rado surađuju najveće zvijezde, a modni obožavatelji bore se za gledanje njihovih revija jer je to svima neviđena poslastica. I dok ih često prate kontroverze, ovog puta privukli su pozornost natikačama i sandalama koje poprilično doslovno prenose travnjak na obuću.

Kontroverzni modni dvojac kojeg i dalje obožavaju svjetske zvijezde ovog se puta naša u centru pozornosti zahvaljujući neobičnom komadu za ljetnu sezonu ove godine. Radi se o modelu sandala i natikača koje izgledaju kao da se cijeli travnjak smjestio na njima i rijetko tko će na njihovu pojavu ostati ravnodušan. I dok se mnogi hvataju za glavu zbog njihovog neobičnog izgleda, drugi komentiraju i njihovu cijenu koja nije baš povoljna. Za "travnati" model sandala treba izdvojiti čak 6600 kuna, dok natikače s potpisom Dolce & Gabbana dođu čak 7300 kuna

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dizajnirane su za odmor jer samo jednim pogledom na njih pomislit ćete da ste u vlastitom vrtu, a svi koji su probali sličnu verziju travnate obuće tvrde da se radi o najudobnijem modelu.

Dolce&Gabbana

Modni dvojac se često nađe u fokusu, ali osim svojim radom, intrigiraju i zbog kontroverznih izjava pa su možda baš zbog sebe odlučili dizajnirati zen obuću. Najviše prašine podigli su prije četiri godine kada su djecu začetu poptpomognutom oplodnjom nazvali sintetičkom pa je glazbenik Elton John izjavio kako nikad više neće odjenuti Dolce&Gabbanu, a pred njihovim trgovinama bili su organizirani masovni prosvjedi.

Na sebe su navukli bijes i prošlog ljeta na Instagramu kada je Stefano Gabbana napisao kako je pjevačica Selena Gomez "stvarno ružna", te dodao kako ne vjeruje u političku korektnost, a nije mu problem ni izjaviti kako seksualno zlostavljanje nije nasilje.

Linker
13. travanj 2024 18:48