Getty Images
očarala cijeli cannes

Natalia Vodianova: Mama petero djece i žena najtanjeg struka očarala na crvenom tepihu

Natalia Vodianova, 36-godišnja Ruskinja, jedan je od najslavnijih svjetskih top modela, poznata i po nadimku Supernova. Na kanskom je festivalu sve očarala u predivnoj haljini koja je na najglamurozniji mogući način bacila u fokus njezinu kao isklesanu figuru.

Crvenim tepihom uoči premijere filma 'La Belle Epoque' vladala je ruska ljepotica Natalia Vodianova - dah je oduzimala u haljini s potpisom Atelier Versace. Kreacija ove talijanske modne kuće načinjena je od sitnih perlica srebrnog odsjaja koje se isprepliću ostavljajući prozirne isječke, a sve je maštovito, i tek mjestimice, povezano ružičastom tkaninom.

Svoje je svijetlo smeđe uvojke skupila u glamuroznu punđu kakve su učestale na uvaženim svjetskim crvenim tepisima, a time su do izražaja došle viseće, dijamantne naušnice slavne Ruskinje. Kao da sve to nije i previše, nosila je i impozantnu narukvicu, no na njoj je to, unatoč bezbroj svjetlucavih detalja, izgledalo začuđujuće skladno.

CANNES, FRANCE - MAY 20: Natalia Vodianova attends the screening of
Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 20: Natalia Vodianova attends the screening of
Getty Images

Crveni ruž bio je pun pogodak, dok je ostatak šminke bio diskretniji.

CANNES, FRANCE - MAY 20: (EDITORS NOTE: Image has been digitally altered)  Natalia Vodianova attends the screening of
Getty Images

Natalia je s bivšim suprugom Justinom Portmanom dobila troje djece, Lucasa (17), Nevu (13) i Victoriju (10). Nakon što se par razveo 2011. godine, Vodianova je u vezi s francuskim biznismenom Antoineom Arnaultom rodila je još dvoje djece - Maxim ima tri, a Roman tek jednu godinu.

Nedavno je za The Telegraph rekla: 'Moja djeca su odlično prihvatila situaciju, kao i sva djeca, i u svakom slučaju ne smatraju se polubraćom, mi smo svi jedna velika lijepa obitelj.' A ona - mama koja sve stigne!

CANNES, FRANCE - MAY 20: Natalia Vodianova attends the screening of
Getty Images

CANNES, FRANCE - MAY 20: Natalia Vodianova and guests attend the screening of
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 16:05