Profimedia, Everett
Vječna diva!

Naomi Campbell ovakvu si haljinu može dozvoliti i u 48-oj godini

U svojoj se karijeri pojavila na bezbroj naslovnica magazina, prehodala je kilometre i kilometre modnih pista i obilježila ’90-e godine prošlog stoljeća. I dalje izaziva pozornost gdje god da se pojavi, a na posljednjem luksuznom događanju zablistala je u raskošnom izdanju o kojemu dan nakon svi pričaju.

Promocija Pirelli kalendara događaj je koji slavne face ne propuštaju, a glavna zvijezda ovogodišnjeg događanja bila je 47-godišnja Naomi Campbell. “Crna pantera” za ovu je prigodu odjenula glamuroznu šljokičastu crvenu haljinu s dubokim prorezom koji je otkrivao njezine i dalje savršeno oblikovane duge noge.

Naomi Campbell at arrivals for The Pirelli 2018 Calendar Launch Gala, Manhattan Center, New York, NY November 10, 2017., Image: 355110119, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Jason Mendez/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Naomi Campbell

Tematika ovogodišnjeg kalendara je "Alisa u zemlji čudesa", a Naomi se na fotografiji pojavljuje uz repera i dizajnera Seana Diddyja Combsa, javnosti poznatijeg pod nekadašnjim scenskim imenom Puff Daddy. Dvojac je zajedno stigao i na crveni tepih povodom promocije spomenutog kalendara, a sudeći prema fotografijama, itekako su se dobro zabavili.

Sean
Profimedia, Everett
Naomi Campbell i Sean Diddy Combs

Sean
Profimedia, Everett
Naomi Campbell i Sean Diddy Combs

Richard Buxo / Splash News
Naomi Campbell i Sean Diddy Combs, The Pirreli Calendar Launch Gala, 10. studeni 2017

Zanosna Naomi haljini je prilagodila i make up, pa se glamur ocrtavao kako na njezinom licu, tako i u načinu na koji je stilizirala svoju dugu prepoznatljivu kosu.

Posebnost Pirellijevog kalendara za 2018. godinu je u tome što se na fotografijama nalaze isključivo pripadnici crne rase.

Linker
23. travanj 2024 20:05