Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
ključ je u jednostavnosti

Najljepša žena 2019. godine svojim outfitom dokazuje da uz ovaj modni komad svaki stajling izgleda profinjeno

Od kremastih tonova koji jamče eleganciju, do vječnih komada koji u svako vrijeme izgledaju moderno, američka glumica složila je look za odlazak na misu koji se može nositi za svaku dnevnu prigodu.

Simpatična glumica Jennifer Garner zna da je tajna dobrog izgleda ponekad u jednostavnosti. Bez puno modnih dodataka i odjevnih komada, nosila je samo one klasične i minimalističke i izgledala odlično u kombinaciji chino hlača i pletene dolčevite.

Holivudska glumica poznata iz filma "Od klinke do komada" odjenula je komad koji garantira profinjeni look i koji se nose svake zimske sezone -dolčevita širokog kroja u prljavo bijeloj boji lako se kombinira uz jeans, suknju ili kao što je ona nosila, uz chino hlače u bež boji. Kombinaciju neutralnih boja začinila je crnom torbicom zanimljive teksture te s naočalama crnih okvira. Cipele brenda Chloe su se slagale s ostatkom outfita, u bež boji na srednju petu bile su odličan dodatak looku.

Proglašena najljepšom ženom 2019. godine: Slava nije promijenila glumicu koja uživa u majčinstvu

Pacific Palisades, CA  - Jennifer Garner arrives with her kids for church in the Palisades. The busy mom and actress was stylishly dressed for the cooler fall weather in a white turtleneck.

BACKGRID USA 24 NOVEMBER 2019, Image: 484583633, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica poznata kao jedna od onih koju slava nije promijenila ove je godine po magazinu People proglašena najljepšom ženom na svijetu, iako je kazala u nekoliko navrata da se nikada nije smatrala "ljepoticom". Jennifer njeguje neopterećeni i klasičarski stil, a često je možemo vidjeti u casual kombinacijama. U jednoj takvoj družila se s kćeri Violet. Za zajednički šoping mama i kćer modno su se uskladile u kombinezone i s osmijehom na licima nisu se obazirale na paparaze.

Osim 13-godišnje Violet, Jennifer je majka 10-godišnjoj kćeri Seraphine i sedmogodišnjem sinu Samuelu koje je dobila u braku s bivšim suprugom Benom Affleckom.

Brentwood, CA  - Jennifer Garner and her mini-me daughter Violet get in some Sunday evening shopping at Brentwood Country Mart. The two are all smiles and seem very happy with their purchases.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 484632650, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: SPOT-poersch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
SPOT-poersch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Linker
18. travanj 2024 22:54