Vesela i u trendu

Na špicu u proljetnom štihu: Tončica Čeljuska oduševila sunčanim komadom, ali prava senzacija je drugi dio looka

Poznata voditeljica uvijek izaziva puno pažnje u javnosti, a ovoga puta nitko ne nije mogao ne zamijetiti zbog veselog, proljetnog outfita koji je kao stvoren za šetnju po suncu.

Poznato je da HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska voli modu, a to dokazuje hrabrim modnim kombinacijama, kako u studiju, tako i u privatno vrijeme. Naši fotografi uhvatili su je u dobrom raspoloženju u centru Zagreba, gdje je šetala s prijateljicom. Njezin veseli žuti baloner bio je pravo osvježenje jer je idealan za proljeće, a žutu boju rijetko kad vidimo na špici.

image
Tončica s prijateljicom u điru po špici.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Tončica Čeljuska pohvalila se novim hobijem od kojeg mnoge žene zaziru: ?ovo je za mene najveći mogući izazov'

Ova sunčana nijansa odlično je istaknula Čeljuskin ten, kao i zanimljivu boju kose koja podsjeća na ružičasto zlato. No pravo iznenađenje bila je plisirana suknja s dva naizgled nespojiva uzorka - šare leoparda i karirani uzorak. S kombiniranjem uzoraka treba biti oprezan jer vrlo lako od super outfita možemo dobiti pravi promašaj, no Čeljuska je ovoga puta briljirala.

image
Žuti baloner i suknja s dva uzorka - pobjednička kombinacija!
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Sama na špici! Tia Mamić u najboljim proljetnim komadima koje smo u zadnje vrijeme vidjeli

Boje na suknju radile su odličan kontrast s balonerom, dok je tamnoplava bluza s voluminoznim valovima na prednjoj strani bila 'točna na i' cijelog outfita. Od modnih dodataka voditeljica je isfurala simpatične naušnice u obliku žutog cvijeta te moderne sunčane naočale. Cipele u puder ružičastoj boji su jedini komad koji se nije isticao.

Njezina prijateljica nije se htjela previše isticati pa je odjenula crnu midi haljinu i tenisice, a look je upotpunila Louis Vuitton torbom.

Linker
21. travanj 2024 02:58