DOMINACIJA FUTURIZMA

Na Louis Vuitton reviju stigle su brojne zvijezde: Stylinzi su bili jako upečatljivi

Reviju modnog giganta nisu propustili Janet Jackson, Jaden Smith, Naomi Campbell, Chiara Ferragni i mnoge druge slavne ličnosti.

Pariški Tjedan mode u srijedu je završio revijama nekih od najvećih imena. Louis Vuitton je pretvorio Cour Carrée u "svemirski lunapark", a predstavljanje njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine privuklo je niz poznatih imena.

Glazbena diva Janet Jackson na reviju je stigla u društvu dizajnera Christiana Louboutina. Dok je Janet privlačila poglede u srebrnoj futurističkoj jakni, Christian se odlučio za usko karirano odijelo u kombinaciji s "bucket" šeširom.

image

Christian Louboutin i Janet Jackson

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Chiara Ferragni

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Futuristički look odabrale su i Naomi Campbell te Chiara Ferragni. Legendarna manekenka prošetala je u reflektirajućem srebrnom kaputu, a styling je upotpunila predimenzioniranim sunčanim naočalama i izražajnim crnim remenom. Talijanska modna blogerica nosila je identične naočale u kombinaciji s kratkim srebrnim topom.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
image

Emma Chamberlain

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Reviju nisu propustili ni zvijezda "Igre prijestolja" Sophie Turner i njezin suprug Joe Jonas. Sophie je pozirala u jednostavnom, sivom predimenzioniranom sakou i kožnim hlačama, dok je glazbenik odabrao nešto glamurozniju kombinaciju u kojoj se se isticala "statement" jakna sa srebrnim detaljima.

image

Jaden Smith

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Nathalie Emmanuel

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Među gostima su se isticale internetska zvijezda Emma Chamberlain te glumica Nathalie Emmanuel, kao i sin Willa Smitha, Jaden, u upečatljivoj šljokičastoj kombinaciji.

image

Anna Wintour

SEBASTIEN FREMONT/STARFACE/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 01:35