Foto: Profimedia
CRVENI TEPIH U CANNESU

Muška elegancija prekrasne Charlize Theron

I dok se borba na filmskom crvenom tepihu u Cannesu uglavnom vodi oko najljepših haljina, prekrasna Charlize Theron odlučila se za potpuno drugačiju kombinaciju kojom je zasjenila sve druge.

Za promociju svog posljednjeg filma “The Last Face” u Cannesu, 40-godišnja glumica Charlize Theron odlučila se za jednostavnu modnu kombinaciju uzevši u obzir izreku “manje je više”. U besprijekornom muškom crnom odijelu s potpisom kuće Dior zablistala je na crvenom tepihu i iznenadila mnoge koji u ovim prilikama uvijek očekuju sjaj i raskoš. Kombinaciju je upotpunila s decentnim vrhunskim nakitom. Lijepa Charlize još je jednom pokazala kako trend žena u muškim odijelima nikad ne izlazi iz mode. Štoviše, svaki put se iznova potvrđuje kao svevremenski klasik.

Posljednji film “The Last Face”promovirala je zajedno sa svojim bivšim zaručnikom Seanom Pennom, s kojim se susrela ovom prilikom na crvenom tepihu, a koji potpisuje režiju. U filmu se još pojavljuju i Javier Bardem, Adèle Exarchopoulos, Zubin Cooper i Jean Reno.

Foto: Profimedia
Linker
25. travanj 2024 11:32