Instagram
savršeno nesavršena

Mrlje od kave samo Lidija Lešić može ovako glamurozno isfurati

Magistra prava i poznata influencerica Lidija Lešić u bijelom od glave do pete na ulicama Korčule izgledala je tako besprijekorno da nitko nije primijetio malu 'grešku' u njezinoj modnoj priči.

Influencerica Lidija Lešić poznata je kao jedna od najljepših i najbolje odjevenih Hrvatica, zahvaljujući svom prepoznatljivom stilu koji odražava njezinu osobnost, a ne aktualne trendove.

Zaljubljenica u izuzetno ženstvene i pomalo filmske outfite, atraktivna Lidija, ljeto provodi odjevena u damske bluze, hlačice visokog struka, lepršave haljine i zanosne kupaće kostime, uz dodatak šešira i marama u stilu starog Hollywooda.

Instagram

Foto razglednicom s romantične Korčule još je jednom osvojila srca svojih fanova koji samo čekaju da vide što će ova magistra prava odjenuti sljedeće.

Za šetnju korčulanskim ulicama, Lidija je odabrala bijeli komplet u stilu četrdesetih, sa širokim maxi hlačama visokog struka i topićem s tankim bretelicama, koje je upotpunila efektnim sunčanim naočalama, torbicom - cekerom od bambusa i upečatljivim naušnicama iz vlastite proizvodnje.

Ovaj savršen prizor u trenu je napravila 'realnim', objavivši uz fotografiju duhovitu poruku: "Sva sreća da je sunce jako i da mi je “skurilo” hlače jer sam netom prije izlila kavu s toplim na sebe".

Čitajte i:

Špicu 'pokorila' ljetnim komadima: Remen je svakom zapeo za oko, ali sandale su hit stajlinga

Spoj u koji se gledalo: Poznata manekenka na špici u haljini koji mnogi ne bi imali hrabrosti odjenuti

Lidija Lešić prošetala špicom u šik ljetnom stajlingu: Ne znamo što nam je bolje - hit cipele ili torbica

Linker
19. travanj 2024 23:54