Foto: Beyonce.com
CHIC STYLING

Modno usklađene Beyonce i Blue Ivy u haljinama kuće Gucci

Slavna američka pjevačica i njezina 4-godišnja kći pokazale su kako izgleda pravi pariški chic. Beyonce i Blue Ivy pozirale su u Parizu ispred Eiffelovog tornja, a za fotosession su se modno uskladile: odabrale su haljine luksuznog talijanskog brenda Gucci s istim uzorkom.

Hotelski balkon nedaleko najpoznatijeg simbola Francuske bio je idealna lokacija za mali modni show u kojem je važnu ulogu imao i Jay-Z: slavni reper često se nađe iza fotoaparata kako bi ovjekovječio simpatične trenutke svoje supruge i kćeri. Beyonce i Blue Ivy pozirale su u sličnim haljinama tirkizne boje i razigranog, cvjetnog uzorka te usklađenim ružičastim sandalama. Beyonce je svoj look “začinila” mačkastim naočalama, crnom ružom na ovratniku te torbicom luksuznog brenda Preciously Paris.

Foto: Beyonce.com
Foto: Beyonce.com
Foto: Beyonce.com

Cijela obitelj uživa u kratkim razdobljima predaha u sklopu Beyonceine svjetske turneje “Formation Tour”. Slavna pjevačica na turneju je krenula u travnju ove godine, u Parizu je nastupila 21. srpnja, a pred njom su još tri europska koncerta: u Frankfurtu, Bruxellesu i Barceloni.

Linker
28. rujan 2022 05:50