Beskompromisno svoji

Modno najusklađeniji par spremno pozirao na špici: Kome bolje stoji vintage stil, Miranu ili Mirni?

Poznati po svom osebujnom modnom izričaju, Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić odlična su inpiracija za one koji bi voljeli osvježiti svoj stil ili isprobati nešto novo. Njihovi najnoviji lookovi bili su osvježenje u centru Zagreba.

Kantautorica Mirna Škrgatić i redatelj Miran Kurspahić jedan su od onih parova koje ne možete ne zamijetiti gdje god se pojave. Njihov modni potpis redovito izaziva 'wow' efekt jer se oboje neodoljivo nadopunjuju, kako u umjetničkom, tako i u modnom smislu.

Čitajte i: Kad je Iggy sreo Ziggy: Uz zvukove mora i vjetar u kosi, Miran i Mirna proslavili važan datum

image
Kad god se pojave na špici, izazivaju puno pozornosti.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Miran i Mirna su ljubitelji vintage stila, estetike šezdesetih i sedamdesetih koje su obilježili upečatljivi uzorci, trapezice, statement nakit i nimalo suptilna obuća. Jednog lijepog dana naši su ih fotografi uhvatili u šetnji zagrebačkom špicom, a poznati par odmah im je spremno pozirao.

image
Oboje vole glazbu, umjetnost i modni izričaj šezdesetih i sedamdesetih.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

I ovoga puta nisu razočarali. Mirna je furala čupavu dvobojnu bundu koju je uparila s crno-bijelim čizmama čiji uzorak podsjeća na zebrine šare, a zelena bluza radila je zanimljiv kontrast cijelom outfitu. Torbica s resama i vintage sunčane naočale bili su idealni modni dodaci ovom looku.

Čitajte i: Mirna i Miran imaju recept za parove u karanteni: Red svađe, red akcije, ali bitno je samo jedno

Miran je pak ostao vjeran svom omiljenom komadu - sakou koji je ovoga puta bio kožnati i usklađen sa šarenom košuljom geometrijskog uzorka, ljubičastim trapezicama i bijelim čizmama. Naravno, detalj bez kojeg se ne pojavljuje u javnosti jest marama zavezana oko vrata i sunčane naočale u Ray Ban stilu.

image
Miran i Mirna u vezi su od 2019. godine.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Inače, Miran i Mirna par su od 2019. godine, a spojila ih je ljubav prema glazbi i umjetnosti. Tako su jednom prilikom za Gloria.hr otkrili da su u karanteni zajedno skladali i pjevali, što je itekako dobar recept za parove koji moraju biti zajedno u izolaciji.

"Oboje volimo rock n’ roll, a pogotovo glazbu iz razdoblja 60-ih i 70-ih. Otprilike znamo kako bi nešto moglo zvučati samo uz klavir, a onda skupa to obradimo i katkad malo prilagodimo tonalitet pjesme našim vokalima. Povremeno nas veseli naziv ili kontekst određene pjesme s obzirom na danu situaciju (izolacija)”, rekli su prošle godine.

Linker
13. travanj 2024 12:55