Nova Gloria IN

Modni vodič za povratak u urede i škole - sa stilom!

Novi broj donosi hit komade poslovne garderobe, najljepše odjevne kombinacije za školarce i prijedloge zdrave užine za razredne družine

Ljeto je na izmaku a vas pomalo užasava pomisao da ćete iz ležernih i živopisnih sezonskih krpica uskoro morati uskočiti u dosadnu uredsku odjeću? Želite li izbjeći sterilnost poslovnih modnih kombinacija, stroge komade pomiješajte sa ženstvenima te im dodajte zanimljiv stilski ‘začin‘, poput šilterice ili upečatljivog nakita, a inspiraciju pronađite u novom broju Glorije IN.

image

Balmain kreacija iz sezone jesen - zima 2022.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIM SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIM

Dok se mame vraćaju u urede, mališani se vraćaju u školu. Boravak u učionici zahtijeva udobnu i praktičnu odjeću ali i djeci i njihovim roditeljima važno je i da je ona stilski zanimljiva i inspirativna. U specijalu "Povratak u školu" donosimo mali modni plan za prvi dan u razredu, za njega i nju, prijedlog najljepših školskih torbi te savjete za uređenje dječjeg kutka za učenje.

image

Dolce&Gabbana haljinica za djevojčice iz nove kolekcije

PROMO

S početkom nove školske godine, počinje gužve pred kvartovskim pekarnicama. Ako ne želite da se međuobroci vaših školaraca pretvore u festival krafni i slanaca, već ste u potrazi za zdravim receptima jednostavnih užina, predlažemo one s potpisom kuharice i gastro blogerica Nastasja Chiara Petrić koja specijalno za čitatelje Glorije In donosi svoja tri favorita. Uz novi broj Inice dočekajte novu sezonu potpuno spremni!

image

Gloria IN

PRODUKCIJA GLORIA
Linker
25. travanj 2024 10:17