Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / Mega Agency / Profimedia
Koja zaslužuje peticu?

Modni okršaj tri najpopularnije plavuše: Dok se jedna zakopčala do grla, druga šokirala dekolteom do pupka

Nicole Kidman, Margot Robbie i Charlize Theron osvojile su crveni tepih na premijeri filma 'One su bombe' u kojem zajedno glume, kako svojom osobnošću i šarmom, tako i odličnim stajlingom. Dok je jedna sve šokirala oskudnom haljinom, druga se zakopčala do grla, dok je treća izgledala poput princeze.

Na promociji novog filma "One su bombe", gledalo se samo u Nicole Kidman, Margot Robbie i Charlize Theron. Tri poznate plavuše, koje u filmu glume novinarke Foxa koje su razotkrile seksualnog prijestupnika Rogera Ailesa, zablistale su svaka na svoj način u elegantnim i raskošnih stajlinzima.

Oscarovka Nicole Kidman (52) za ovu se prigodu ipak odlučila za odijelo koje joj je, moramo priznati, odlično stajalo i isticalo njezinu vitku figuru. Šljokičasti smoking i uske crne hlače u kombinaciji s bijelom košuljom i kravatom potpisuje Yves Saint Laurent. Kako cijelo look ne bi bio previše strog, Nicole ga je začinila otvorenim sandalama sa sjajnim detaljima.

Westwood, CA  - Los Angeles Special Screening Of Liongate's 'Bombshell' held at the Regency Village Theatre.

BACKGRID USA 10 DECEMBER 2019, Image: 487529499, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezina mlađa kolegica Margot Robbie (29) je pak bila raspoložena za romantičnu haljinu neobičnog kroja boje lavande dizajnera Giambattista Vallija. Detalj koji se isticao na njoj bio je stilizirani cvijet u narančastoj boji koji je Margot uparila s ružem. Lagani valovi u kosi savršeno su se uklopili u Margotin look romantične princeze.

Westwood, CA  - Los Angeles Special Screening Of Liongate's 'Bombshell' held at the Regency Village Theatre.

BACKGRID USA 10 DECEMBER 2019, Image: 487528968, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I za kraj, pravo iznenađenje! Charlize Theron sve je ugodno iznenadila u kratkoj koktel haljini s dubokim dekolteom i tankim naramenicama. Iako je haljina otvorenija i ne bi svakome stajala bez da izgleda neukusno, Charlize ju je isfurala sa stavom, onako kako samo ona zna. Donji dio haljine s potpisom Christiana Diora ukrašavale su vrckave resice dok je gornji bio nešto jednostavniji s fokusom na dekolte. Crne sandale i decentan, a opet zanimljiv nakit bili su potpuno u njezinom stilu.

WESTWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - DECEMBER 10: Actress Charlize Theron wearing Custom Christian Dior with Retrouvai and EF Collection rings arrives at the Los Angeles Special Screening Of Liongate's 'Bombshell' held at the Regency Village Theatre on December 10, 2019 in Westwood, Los Angeles, California, United States., Image: 487573670, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ImagePressAgency/face to face / Face to Face / Profimedia
ImagePressAgency/face to face / Face to Face / Profimedia

Linker
15. travanj 2024 02:19