Profimedia, AKM-GSI
KULERSKI OUTFIT

Modni miš-maš glumice: Hoodica, leopard tajice i bajkerske čizme za grad

Glumica koja na crvenom tepihu svaki put zablista u pripijenim, glamuroznim haljinama, uhvaćena je u nimalo glamuroznom izdanju, savršenom za vrlo zaposleni dan koji je bio pred njom.

Zvijezda filmskog serijala "Underworld" uhvaćena je u izdanju u kakvom je se rijetko može vidjeti. Za odlazak u teretanu, Kate Beckinsale odjenula je tajice s leopardovim printom, ružičastu hoodie majicu i bajkerske čizme. 45-godišnja glumica u pripijenom je outfitu pokazala da joj se brojni odlasci u teretanu isplate, a kako bi joj obavljanje svakodnevnih obaveza bilo čim bezbolnije odabrala je čizme Fiorentini & Baker s kopčama za koje je izdvojila nešto više od 3000 kuna.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Kate Beckinsale was spotted heading to a doctor's appointment after a gym session before heading home carrying her gym bag and lunch bag during a busy afternoon out in Beverly Hills.

Pictured: Kate Beckinsale

BACKGRID USA 26 DECEMBER 2018, Image: 404310115, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Uz torbu u kojoj je imala opremu za teretanu nosila je i luksuzan komad modne kuće Givenchy: crnu torbicu koja je u cijelom miksu odjevnih komada bila najskuplji predmet. Naime, za nju treba izdvojiti gotovo 11 tisuća kuna.

Kate Beckinsale se prošlog mjeseca našla u centru pozornosti nakon što je uhvaćena kako ljubi britanskog komičara Jacka Whitehalla (30). Glumica se prije dvije godine razvela od supruga, redatelja Lena Wisemana, a svoju novu vezu još uvijek nije komentirala.

Linker
19. travanj 2024 15:44