MAURIZIO D‘AVANZO/IPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
GLUMICA I PJEVAČICA

Modni izričaj Vanesse Hudgens pod oštrim okom domaćih stilista: Evo za što je dobila pohvalu, a za što pokudu

Američka glumica i pjevačica Vanessa Hudgens poznata je po ženstvenim odjevnim kombinacijama, a je li ova modni pogodak ili promašaj, komentiraju domaće stilistice i dizajnerice.

Američka glumica i pjevačica Vanessa Hudgens poznata je po ženstvenim odjevnim kombinacijama, a je li ova modni pogodak ili promašaj, komentiraju domaće stilistice i dizajnerice.

Talijansku avanturu glumice i pjevačice Vanesse Hudgens pratili smo na njezinom Instagramu gdje je ponovno pokazala svoju ženstvenost. Ne libi se pokazati zanosne obline u kupaćem kostimu, a slično je pokazala i u lepršavoj cvjetnoj haljini. Odjenula ju je na filmskom festivalu u Italiji, gdje je usput i provodila slobodno vrijeme, krstareći obalom. Njezin ljetni look komentirale su naše stilistice i dizajnerice.

image
Vanessa Hudgens u cvjetnoj haljini.
MAURIZIO D‘AVANZO/IPA/PA IMA PROFIMEDIA

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik

Haljina je pravi ljetni trendovski komad koji pristaje Vanessinoj figuri - mala zamjerka na dekolte jer joj je spljoštio grudi. Modni dodaci, šminka i frizura su čista petica.

image
Andrijana Subotić Pjajčik (lijevo)
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Čitajte i: Izabel Kovačić vječna je inspiracija za haljine koje možemo nositi na ljetna vjenčanja! Od svile do perja - sve izgleda sjajno

Stilistica Slađana Divjak

Svileni materijali ljube cvjetni uzorak tako da je ova haljina pun pogodak. Vanessa izgleda izazovno, a opet romantično.

image
Slađana Divjak
DUSKO VLAOVIĆ

Stilistica i dizajnerica Iva Gradišer

Dizajneri iz godine u godinu pronalaze inspiraciju u prirodi, a očiti fan je i Vanessa Hudgens, koju često možemo vidjeti u haljinama cvjetnog uzorka. Za potpuni boho dojam trebala je odabrati ravne sandale, staviti manje šminke te razbarušiti kosu.

image
Iva Gradišer
VEDRAN PETEH/CROPIX

Čitajte i: Veliki povratak Met Gale: Najglamurozniji modni događaj vraća se u veganskom izdanju, a ima i posebno pravilo za goste

Linker
26. travanj 2024 12:15