Vedran Peteh
Sve je sad u boji

Modni bazen jednog vaterpoliste: Zbog života u Los Angelesu promijenio je modni izričaj

Život u Los Angelesu je vaterpolistu Marinu Dašiću promijenio modni izričaj. Kako su u Americi slobodniji po pitanju izbora odjeće, počeo je nositi omiljene boje koje u njegovoj garderobi vladaju i nakon povratka u Hrvatsku. Zašto je tome tako otkrio je za magazin Gloria.

Marin Dašić (22), vaterpolist Mladosti, svoj je sportski put započeo još kao osmogodišnjak, a s nepunih 14 godina ovaj talentirani Zagrepčanin postao je i najmlađi član u povijesti kluba koji je zaigrao za seniorsku ekipu. Fakultet poslovne administracije odlučio je ipak završiti u Americi, na Sveučilištu Južne Kalifornije (USC) gdje mu je u fokusu čitavo vrijeme bio ovaj ekipni vodeni sport.


Razlog povratka iz Amerike

Kao kapetan sveučilišnog vaterpolskog kluba osvojio je i Nacionalno prvenstvo Amerike, a želja za životom u Hrvatskoj nakon diplome početkom ove godine vratila ga je u zagrebački klub u kojem je sve i započelo.

Četiri godine života u Los Angelesu utjecalo je i na njegov modni izričaj.

zagreb 05.03.2020
Vaterpolist Marin Dasic
foto vedran peteh
Vedran Peteh

- U odijevanju sam se dosta opustio jer u Americi vas zapravo nitko neće čudno gledati zbog nečega što ste obukli, pa mogu reći da sam tamo prvi put na sebe stavio nešto u boji. Danas u mom ormaru, osim trenirki, kapi i hudica s oznakama fakulteta koji sam završio, prevladava modno šarenilo. Pokušavam pratiti trendove, ali kupujem samo ono što mi se sviđa. Inspiraciju najčešće pronalazim na Instagramu, volim stil NBA igrača, posebice onaj Russella Westbrooka koji je potpuno ekscentričan, a odjeću mu uvijek odabire mama - otkriva Marin.

zagreb 05.03.2020
Vaterpolist Marin Dasic
foto vedran peteh
vedran peteh

U Americi je na njegov stil, posebno obuće, utjecao trener vaterpola za kojeg tvrdi da ima toliko tenisica da ga nikad nije vidio u istima.

Košarkaš Houston Rocketsa P.J. Tucker još mu je jedan od modnih uzora, čovjek koji iznad svega voli dobru tenisicu, baš kao i Marin:- Kad govorimo o modi, san mi je imati vlastitu sobu prepunu tenisica. Za obuću sam spreman izdvojiti najviše novca, a jordanice su mi definitivno najdraže. Najskuplje tenisice koje imam su one s potpisom Alexandera McQueena, a platio sam ih oko 600 dolara.

zagreb 05.03.2020
Vaterpolist Marin Dasic
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Linker
09. travanj 2024 11:49