oduševila sve

Modna igra za kraj ljeta: Lejla nepogrešivo spojila kratke hlače i visoke čizme

Bivša Miss Hrvatske za prijateljsko druženje na otvorenom odabrala je idealnu kombinaciju - spoj lagane odjeće i solidne obuće - koja je ujedno i prava poslastica.

Lejla Filipović možda je jednom u životu i pogriješila s outfitom, ali dokaza o tome koliko se zna - nema. Bivša Miss Hrvatske i supruga Tarika Filipovića kad god se negdje pojavi, u formalnoj ili neformalnoj prigodi, oduševi svojim izborom i stilom. Tako je i sada, na fotografijama koje je sama Lejla podijelila na Instagramu oduševila je svojim izborom outfita za privatno druženje s prijateljicama.

Sunčan dan u Istri Lejlu je inspirirao da još koji put odjene kratke hlače, odabrala je ultramoderne hlačice od trapera s ispranim detaljima i neravnim rubom. Taj je komad nepogrešivo uparila s klasičnom bijelom košuljom, koju je ležerno i asimetrično zataknula za pojas, tako da je jedna strana pokrivala hlačice, a druga ih otkrivala.

Čitajte i: I mi ga želimo u ormaru! Lejla Filipović osvaja Zagreb u savršenom komadu za posljednje dane ljeta

Poigravanje s odjećom

Ovo vrijeme kasnog ljeta, odnosno rane jeseni, dopušta veće poigravanje s odjećom i obućom, tako je na ovu kombinaciju i loge noge Lejla obula visoke čizme od svijetlog antilopa, a koje joj sežu gotovo do koljena. Outfit je zaokružila jednostavnom frizurom, raspuštena kosa pokazala je svu raskoš njene svijetle nijanse, a velike sunčane naočale savršeno su poslužile i za podizanje kombinacije i za zaštitu od sunca.

Sunce i idiličan vrt u Balama Lejla je iskoristila za fotografiranje uz prijateljice, ali i samostalno. Taj divan dan podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu, a prijateljice i pratiteljice Lejlu su odmah zasule komplimentima na račun izgleda i odjeće - posebno čizama.

Linker
16. travanj 2024 13:58