CROPIX
Trudničke kombinacije

Moderna trudnica: Ljupka Gojić Mikić ne odustaje od kratkih hlačica

Strastvena ljubiteljica mode svoj dom pronašla je u Zemlji izlazećeg sunca, a trenutke iz obiteljskog života i svoje odlične stajlinge svakodnevno dijeli s preko 66.000 pratitelja na Instagramu.

Kako je njezin suprug Mihael Mikić (37), koji od 2009. godine igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima, nogometna zvijezda u Japanu, tako je bivša manekenka i vlasnica modne marke Jolie Petite Ljupka Gojić Mikić (35) modna ikona u Hrvatskoj. Glavne zvijezde njezina Instagram profila definitivno su kćeri Jana Sienna (7) i Mila Amelie (5), a brojne lajkove skupljaju i zanimljive modne kombinacije Zagrepčanke.

Ovog je ljeta u blaženom stanju (beba stiže najesen) pa bira udobne haljine koje su kao stvorene za trudničke dane, a svoje ženstvene stajlinge uvijek začini upečatljivim cipelama. No, u trudnoći nije odustala ni od traper hlačica koje kombinira s pamučnim majicama i kimonom cvjetnog printa s potpisom Jolie Petite. Osim cvjetnog, obožava i prugasti uzorak te vješto kombinira komade s prugicama različitih debljina. Jedna od najbolje odjevenih domaćih dama, modne trendove pozorno prati, a one beauty baš i ne - umjesto najpopularnijeg reza sezone boba, 35-godišnjakinja svoju kosu pušta, a tamnosmeđi uvojci dosežu joj gotovo do grudi.

Linker
14. travanj 2024 01:11