ljubavni sklad

Moda za nju i njega: Megan Fox s fatalnim dečkom u najvećem hit komadu sezone pokazala kako zabljesnuti

Glumica Megan Fox je nedavnim izlaskom s reperom Machine Gun Kellyjem pokazala zašto su jedan od najskladnijih modnih parova na svjetskoj sceni.

Jedan od najatraktivnijih parova svjetske scene glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly nedavnim su izlaskom pokazali zašto nose tu titulu. Oboje su na ležernu večeru s prijateljima obukli najveći hit komad proljetne sezone - balonere - no svatko od njih svoj je komad isfurao u vlastitom stilu.

image
Megan Fox i Machine Gun Kelly pokazali su koji je najnoviji modni trend proljeća.
SPLASH/PROFIMEDIA

Megan je kombinaciju 'sakrila' ružičastim, kožnim balonerom, kojeg je ženstveno pritegnula u struku - tako da joj obgrli savršenu figuru i naglasi dekolte. Ispod vrućeg komada nazirale su se ležerne plave traperice, a sve je začinila iznimno atraktivnim jarko-ružičastim cipelama na visoku petu.

Čitajte i: Nepogrešiva Hailey: Savršeno uparila IT komade i najavila povratak minimalističke elegancije na velika vrata

Čitajte i: Muške strasti iz ormara: Mirana Kurspahića, Damira Begovića i Mateja Mudrovčića spaja ista opsesija - odjeća!

Par koji želi biti viđen

Kao da jedan sjajni i blještavi baloner nije dovoljan, ruku pod ruku pratio ju je njen dragi koji se svojom kombinacijom pokazao kao dostojna (modna) pratnja.

image
Par je odabrao isti komad, koji su 'isfurali' na dva različita načina.
SPLASH/PROFIMEDIA

Ovaj novootkriveni punk-rocker svojim je stilom ipak zadržao svoju 'divlju stranu' - njegov baloner s PVC-premazom, odlično je uokvirio potpuno crnu kombinaciju - skinny traperice i crni sjajni sako, ispod kojeg nosi samo tetovaže. Sve je začinio cipelama s debelim džonom, crnima dakako.

Par koji se više nimalo ne skriva, unatoč očitim razlikama u stilu, pokazao je da je ušao u onu fazu u kojoj se jednako oblače. A dva blještava balonera - jedan za nju i jedan za njega - govore o tome kako žele biti viđeni i primijećeni.

Slične komade ovog vječnog odjevnog predmeta možete pronaći i u dućanima.

image
Ružičasti baloner, H&M, 50 dolara
H&M
image
Baloner u boji vina, Mango 899.90 kn
MANGO
image
Baloner od PVC-a, Versace, Net-a-Porter, 705 dolara
NET-A-PORTER
image
Oversized kaput u jarko crvenoj boji, Zara 899.90 kn
ZARA
Linker
13. travanj 2024 15:26