Getty Images
voli povoljne komade

Moda dostupna i nama: 3 proljetne kombinacije koje je nosila Kate Middleton rado ćemo posuditi

Vojvotkinja od Cambridgea više je puta pokazala da voli uskočiti u povoljne high street komade koji su dostupni svima nama. Prilikom predstavljanja projekta na kojem je radila posljednjih mjeseci, Back to Nature za RHS Chelsea Flower Show, ponudila nam je tri kombinacije koje ćemo rado iskoristiti kao modnu inspiraciju.

Od casual, ženstvene do elegantne, Kate Middleton je prilikom pokazivanja svog vrta koji je posljednjih mjeseci osmišljavala i uređivala nosila tri različite modne kombinacije te u njih ukomponirala high street komade koje lako možete nabaviti i kod nas.

Jedan od outfita u koje ćemo rado uskočiti je onaj s culotte hlačama u zemljanoj boji, bijelom rupičastom košuljom i klasičnim tenisicama u bijeloj boji koje potpisuje brend Superga, jedan od omiljenih brendova tenisica trendseterica diljem svijeta. Ovom kombinacijom vojvotkinja je pokazala da s vremena na vrijeme voli nositi udobne modne kombinacije i ravnu obuću te da se dobro snalazi u kombiniranju ležernih stajlinga. Slične komade koje je Kate nosila možete pronaći i u ponudi trgovina kod nas.

LONDON, ENGLAND - MAY 20: Catherine, Duchess of Cambridge attends the RHS Chelsea Flower Show 2019 press day at Chelsea Flower Show on May 20, 2019 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Jeff Spicer/Getty Images
Kate se najbolje osjeća u tenisicama branda Superga.

Promo
Košulja Zara (549,90 kn), hlače Bershka (118,90 kn) i tenisice Superga (429,90 kn)

S obzirom na to da je predstavljala vrt, vojvotiknja se sukladno tome odjenula i u cvjetni uzorak - u haljinu brenda &Other Stories (koji nam je od nedavno dostupan preko web shopa Asos) koju je nosila za službene portrete sa svojom djecom te u dugu haljinu kuće Erdem u kojoj je privukla pažnju tijekom pokazivanja vrta suprugu Williamu i kraljici Elizabeti II.

LONDON, ENGLAND - MAY 20: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William at the RHS Chelsea Flower Show 2019 press day at Chelsea Flower Show on May 20, 2019 in London, England. (Photo by Geoff Pugh - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Kate Middleton

Dok žuta &Other Stories haljina koja je brzo nestala sa zaliha trgovine dolazi po povoljnoj cijeni od 79 funti, ona s potpisom dizajnerske kuće Erdem dolazi po nešto većoj cijeni, no unatoč tomu i ona je već nestala s polica web shopa. Modeli koje je Kate nosila rasprodani su, no pronašli smo slične haljine cvjetnog motiva koje su idealne za proljetne modne kombinacije.

Uz haljine, vojvotkinja je izabrala udoban par obuće - espadrile na punu petu u bež boji s vezicama oko gležnja. Evo gdje smo pronašli slične.

Promo
Haljina Zara (299,90 kn oba modela) i H&M (19,99 € i 39,99 € oba modela), espadrile na petu Pull and Bear (249,90 kn)

Kate je nosila &Other Stroies haljinu koja je po cijenu od 79 funti brzo nestala s polica

Linker
18. travanj 2024 12:34