U punom sjaju

Minica i rockerski image: Nakon dugo izbivanja Kim Cattrall na crvenom tepihu

Glumica se pojavila na dodjeli nagrada u Londonu, a uz nju je bio dugogodišnji partner.

Jedna i jedina Kim Cattrall, koja je utjelovila neprežaljenu Samanthu pojavila se na crvenom tepihu nakon dugog izbivanja iz javnosti i bilo kakvih svečanih događanja. Cattrall je doputovala u London na dodjelu nagrada Women of the Year časopisa Glamour, a 66-godišnja glumica osvojila je Screen Icon Award.

image

Kim Cattrall u maloj crnoj haljini

BRETT D. COVE/SPLASH/PROFIMEDIA

Na crvenom tepihu pojavila se s partnerom, 50-godišnjim dečkom Russellom Thomasom, s kojim je ovog proljeća proslavila šestu obljetnicu veze. Glumica se potrudila da ostavi dojam baš poput njenog lika Samanthe iz serije ‘Seks i grad‘. Zablistala je u malenoj crnoj haljini, odnosno minici, koja je samo na području prsa ukrašena širokom trakom od svjetlucavih pločica.

Kreacija je jednostavnog kroja, bez naramenica, lagano strukirana i seže iznad koljena uz nju je imala crne svjetlucave cipele s popularnim peep-toe otvorom.

image

Na haljinu je obukla i kožnu jaknu

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na crvenom tepihu nije imala ništa preko ramena, a statement narukvica sa zakovicama odala je Kim, koja je haljinu zapravo uparila s kožnom jaknicom te dobila rockerski image.

Njen 16-godina mlađi partner bio je jako elegantan u tamno sivom odijelu i kravati.

image

Kim Cattrall i Russell Thomas

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Par se prvi put upoznao 2016. kada je Kim radila za BBC, bili su nerazdvojni od trenutka kad su ušetali i dvoranu na Tottenham Court Roadu, prije nego su pozirali pred fotografima i sjeli na svoja mjesta.

Linker
20. travanj 2024 04:08