Xavier Collin/IPA/Splash News
IDEALAN ZA ZIMSKE PARTYJE

Mini haljinom naglasila trudnički trbuh i vitke noge

Njoj trudnoća stvarno dobro stoji: Viktorijina anđelica očekuje drugo dijete, ali ne odustaje od mini haljina i vrtoglavih potpetica.

Baš kao i u prvoj, namibijska manekenka uživa u svojoj drugoj trudnoći. Behati Prinsloo (28) doista blista, što je pokazala na LACMA Art+Film Gala večeri održanoj u Los Angelesu koja je bila posvećena umjetniku Marku Bradfordu i redatelju Georgeu Lucasu, a održana je pod pokroviteljstvom modne kuće Gucci. 28-godišnja manekenka je zasjala u mini haljini koja je naglasila njezin trudnički trbuh i vitke noge, a zelenu kreaciju su krasili impresivni detalji i mandarinski, odnosno mali uspravni, ovratnik.

Xavier Collin/IPA/Splash News

Kako bi haljinu talijanske modne kuće Gucci stavila u prvi plan, kombinirala ju je s jednostavnim crnim sandalama i crnom torbicom, dok je od nakita nosila dijamantnu narukvicu i minimalističke naušnice.

Xavier Collin/IPA/Splash News

Slavna manekenka iza sebe ima devet revija brenda Victoria's Secret, a prošle je godine morala prekinuti niz i predstavljanje nove kolekcije pratiti iz prvog reda jer je samo tri mjeseca ranije rodila svoje prvo dijete, kćer Dusty Rose. S obzirom na to da je u rujnu ove godine objavila da sa suprugom Adamom Levineom očekuje drugo dijete, čini se da će i ovog puta, doduše s trudničkim trbuhom, reviju gledati iz prvog reda. Naravno, ako se odluči otputovati u Šangaj, gdje se ove godine održava popularni Victoria's Secret Show.

Linker
19. travanj 2024 07:45