Helena Šopar
 Maja Jurović
sportska elegancija

Mamila poglede na špici: Baš ovako se sportske tenisice nose uz ljetnu haljinu

Manekenka i dizajnerica spojila je ono što je nekada bilo nespojivo, a danas je poželjna modna kombinacija za urbane i ležerne trenutke, odlazak na kavu, druženja ili šetnju.

Jedan dobar model ljetne haljine komad je koja svaka žena treba imati u ormaru. Na njega se možemo osloniti u kriznim situacijama kada ne znamo što odjenuti, a prigodan je za različite dnevne i večernje situacije. Prilagodljivu maksi haljinu u svom ormaru ima i manekenka Helena Šopar i iskoristila ju je za šetnju centrom Zagreba.

Nakon manekenske karijere, Helena se sa sestrom Tamarom bacila u dizajnerske vode pa sada zajedno vode modni brend u čije kolekcije vole utkati i dio svog rodnog Paga. Dobro modno "potkovana", ne iznenađuje što uvijek privlači poglede svojim zanimljivim modnim kombinacijama, bilo da je riječ o elegantnima ili poput ove kombinacije sa špice.

Helenina lagana haljina komad je za poželjeti. Zanimljivom je čini uzorak u crvenoj boji te zavezani čvor koji tek malo otkriva dekolte. Strukirana u gornjem dijelu, haljina se lepršavo širi i naborima laska vitkoj figuri domaće manekenke. Bez problema ju je stilizirala uz sportske minimalističke tenisice marke Adidas u bijeloj boji i spojila udobno i šik u jednu kombinaciju. Da se bijele tenisice i haljina odlično slažu, uvjerili smo se već odavno te za proljeće i ljeto čine jedan od omiljenih stajlinga. Kao svaka trendseterica u ovoj godini, Helena također nije odoljela najpoželjnijem ukrasu za kosu, velikim bisernim ukosnicama i ovom looku dala još malo elegancije i šarma.

Spica / Zagreb 15.06.2019 / foto: Maja Jurovic / Helena Sopar
Maja Jurović
Helena Šopar

Linker
25. travanj 2024 06:31