UVIJEK STYLISH

Mama u trendu: Blake Lively još jednom pokazala kako je i u trudnoći besprijekorno stylish

Glumica je u šetnji New Yorkom privukla poglede modno osvještenim stylingom, a mi smo se prisjetili njezinih najboljih trudničkih lookova.

Blake Lively je prije dva mjeseca objavila da čeka četvrto dijete sa suprugom Ryanom Reynoldsom, a od tada smo je rijetko viđali u javnosti. Ipak, ovog su je vikenda paparazzi "ulovili" u šetnji New Yorkom, a svojim je stylingom još jednom dokazala da je i u trudnoći modno osviještena.

Iako su je ove godine jesen u New Yorku neuobičajeno topla, glumica je za šetnju odabrala debeli crni kaput te se ogrnula plavim kariranim šalom. Odlučila se za klasične crne traperice, čizme koje sežu preko koljena, a styling je upotpunila prugastom Chanelovom torbicom.

image

Blake u šetnji New Yorkom

JOSIAHW BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Styling je upotpunila Chanel torbicom

JOSIAHW BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Blake je i za vrijeme prošle tri trudnoće pokazala niz upečatljivih modnih kombinacija. U dnevnim se prilikama najčešće pojavljivala u haljinama A kroja živahnih uzoraka, a poznata je po tome što u trudnoći ne zazire od visokih potpetica ni kratkih suknji.

image

Lively ne zazire od visokih potpetica

AKM IMAGES BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Glumica voli haljine A kroja s uzorcima

AKM IMAGES BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ipak, obožavatelje holivudske glumice osvojile su njezine večernje kombinacije, pogotovo ona posljednja, kojom je najavila dolazak četvrte bebe. Na Forbesovom summitu u New Yorku Lively je zablistala u kratkoj zlatnoj haljini koja je naglasila njezin trbuščić te prošetala u zadivljujuće visokim cipelama s platformom.

image

Blake Lively je prije dva mjeseca potvrdila četvrtu trudnoću

ALESSANDRA G/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA ALESSANDRA G/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Oduševljava fanove večernjim, ali i dnevnim kmbinacijama

PAP GOSSIP BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Blake i Ryan imaju tri kćeri - sedmogodišnju James, petogodišnju Inez i dvogodišnju Betty. Glumački par se upoznao početkom 2010. dok su radili na filmu "Green Lantern", vezu su započeli u listopadu 2011., a vjenčali su se iduće godine. Svoj privatni život jako dobro kriju od očiju javnosti pa imena njihove djece dugo nisu bila poznata.

Linker
17. travanj 2024 11:45