Ana Rucner
 Bojan Zibar i Bruno Zlomislić
druženje uz automobile

Malo tko je ovako hrabar: Ana Rucner iznenadila u uskom kožnatom kombinezonu

Pojmovi poput najluksuzniji, najnapredniji ili najinovativniji uglavnom se vežu za sve novije modele automobila, koji su odavno prestali imati ulogu samo prijevoznog sredstva i postali svojevrsni prestižni simboli u društvu. Poznata lica s naše scene ljubitelji su automobila, pa su rado posjetili otvaranje novog centra u Zagrebu.

Brojni zaljubljenici u limene ljubimce poput Maje Šuput i Nenada Tatarinova, Ive Jerković, Marka Tolje, Sandija i Iline Cenov, Indire Levak, Asima Ugljena i brojnih drugih prisustvovali su predstavljanju novog voznog parka u Hrvatskoj. U zapadnom dijelu Zagreba tako je otvoren prvi prodajno-servisni centar brendova Jaguar i Land Rover tvrtke Auto Benussi - mjesto za sve ljubitelje brzine, luksuza i adrenalina.

Salon su otvorili Njegova ekselencija Andrew Dalgleish, ambasador Velike Britanije, Njegova ekselencija Peter Susko, ambasador Slovačke, Andrew Prest, CEO Wallis Automotive i Danijel Benussi, vlasnik tvrtke Auto Benussi d.o.o., uz prisustvo brojnih osoba iz javnog života koje su kroz večer vodili Jelena Lešić i Filip Juričić, a nastupima su sve okupljene zabavljale Ana Rucner i Ivana Marić.

Bojan Zibar i Bruno Zlomislić
Indira Levak

Bojan Zibar i Bruno Zlomislić
Ana Rucner

Violončelistica Ana Rucner oduševila je nastupom, ali i privukla pažnju modnim izdanjem. Za svečane prilike mnogi biraju sigurnu crnu boju, poput naše poznate violončelistice koja je nastupala u odvažnom kožnom kombinezonu uz koji je nosila salonke metalik sjaja. Jednako upečatljiva u crnom bila je i pjevačica Indira Levak u mini suknji i majici s ukrasnim mašnama od baršuna, a sve je zaokružila visokim crnim čizmama od brušene kože. Tko se još družio na otvorenju salona, pogledajte u galeriji.

Linker
14. travanj 2024 07:32