kako mu stoji?

Malo suknja, malo hlače: Brad Pitt ne odustaje od komada bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto

Najugodniji materijal za ljeto definitivno je lan, a obožava ga i poznati glumac koji na svjetske premijere svog novog filma fura samo lanene komade.

Iako mu je život svako malo prepun trzavica oko bivše supruge Angeline Jolie, čini se da glumac Brad Pitt sve to mentalno stavlja po strani i trudi se uživati u životu. Mnogi bi se složili da pritom izgleda bolje nego ikad! Nakon što je na premijeri svog novog filma "Bullet Train" u Njemačkoj isfurao lanenu suknju i time ponovno izazvao oduševljenje obožavateljica, na crvenom tepihu u Los Angelesu pojavio se u još jednoj odličnoj kombinaciji.

image

Color-blocking mu dobro stoji!

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, Pitt se u posljednje vrijeme ne odvaja od lanenih komada jer su ona dovoljno elegantna za svečane događaje, a opet su dovoljno lagana i u njima mu nije vruće. U nekim trenucima ova odijela možda izgledaju preležerno, ali Pitt ih odlično nosi i malo tko mu može zamjeriti crte od gužvanja.

Za premijeru filma u Los Angelesu, glumac je odjenuo upečatljivo zeleno odijelo i malo se poigrao s color-blocking tehnikom. Sako i hlače isfurao je na plavozelenu majicu i žarko žute Adidas Gazelle tenisice.

Ovo odijelo krojem jako podsjeća na ono koje je nosio u Parizu, s tom razlikom što je pariško bilo u it boji breskve. Brada su na premijeri zasuli pitanjima je li "Bullet Train" njegov zadnji film, ponajviše zbog njegove izjave u nedavnom intervjuu. Naime, za GQ je rekao kako se nalazi u posljednjem semestru svoje karijere.

image

S kolegicom Joe King u Parizu.

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Smatram da sam na posljednjoj etapi. Posljednjem semestru ili tromjesečju. Pitam se kako će izgledati ovaj dio i kako ga želim dizajnirati?", rekao je Pitt. Na losanđeleškoj premijeri, međutim, pojasnio je što je pod time mislio.

"Prošao sam srednju dob i želim biti konkretan o tome kako trošim te posljednje stvari, kakve god one bile. Nikada nisam radio petogodišnje planove. Živim dan po dan, uvijek sam bio takav", rekao je glumac.

image

Brad je za premijeru u Berlinu izabrao suknju.

TOULOUSE/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

I zaista, ako se Bradu nosi suknja, Brad odjene suknju, što je dokazao na crvenom tepihu u Berlinu. Smeđi laneni komad upario je sa sakoom iz iste kolekcije, zagasito ružičastom lanenom košuljom i crne gležnjače.

Linker
19. travanj 2024 06:56