Torba i majica Balenciaga, hlače i blejzer Wardrobe Nyc, cipele Celine
 Getty Images
modna maherica

Mala crna haljina, čizmice i torbica čine čuda – i ni detalj više!

Glumica i model Rosie Huntington-Whiteley, koja je ujedno i jedna najobožavanijih Victorijinih anđelica, ide ukorak s trendovima, pa i korak dalje - ovih dana u Parizu pomno prati što su već za iduće proljeće i ljeto najavili najveći tamošnji dizajneri.

Pariški tjedan mode zahuktao se nemilice - ondje će se sve do 3. listopada modne snage odmjeravati kako na pistama, tako i osobito među uvaženim gostima i osobito gošćama koje iz redova publike imaju čast pratiti revije. U jednoj je ubojitoj kreaciji na reviju modne kuće YSL došla i Rosie Huntington-Whiteley, 31-godišnja britanska ljepotica i velika zaljubljenica u ovu modnu kuću.

U poprilično kratkoj crnoj haljini s osobito dojmljivim kožnatim umecima, našivenim na ramenima i na remenu, izgledala je kao milijun dolara. Na kožnatom dijelu isticale su se zakovice koje su zaslužne za jedan posebno chic dojam. Nepogrešiv je ovo bio izbor za vitku figuru kakva krasi omiljenu Victorijinu anđelicu, a u svega tri poteza pobrinula se da bude nenadmašna: sve je začinila crnim gležnjačama, onim u vrućem trendu od baršuna, te malom crnom torbicom prepunom zakovica.

Rosie je najpoznatija je po radu za kuću donjeg rublja Victoria's Secret, te za britanski Burberry. Od glumačkih uloga, poznata je po ulozi Carly Spencer u filmu 'Transformeri: Tamna strana Mjeseca'.

Linker
18. travanj 2024 12:11