Profimedia, Xposurephotos
NOVI TRENDOVI

Maherica poslovne mode: Victoria Beckham pokazala kakva odijela ćemo nositi ove godine

Otkako su se odijela vratila na velika vrata i postala neizostavan dio ženske garderobe, britanska dizajnerica Victoria Beckham gotovo da i ne izlazi iz njih, a ovog puta odabrala je komade od tvida u kombinaciji sa zanimljivom košuljom.

Britanska dizajnerica Victoria Beckham ponovno je oduševila svojom modnom kombinacijom koja je odlična inspiracija za poslovni look. Odijela su na ženskom radaru već par sezona, a jednako će biti poželjna i ove godine pa je pravo vrijeme da obnovite svoj ormar novim komadima, a jedan od modela koji će biti tražen je onaj od tvida. Taj je materijal doživio pravi povratak 2017. godine, a osim što je dosad bio poželjan na kaputima, sakoima i suknjama, ove će godine pun pogodak biti u obliku odijela.

Victoria je odabrala sive trapez hlače i blejzer strogo kroja, a kombinaciju je podignula satenskom bluzom neobičnog ovratnika. Svi komadi su dio njezine nove predjesenske kolekcije za 2019. godinu. I dok su se prije tražile čim uže hlače, većinom dužine oko gležnja, ove godine će glavnu riječ preuzeti trapez modeli ili, pak, hlače koje zbog svoje širine izgledaju poput suknje.

BGUK_1448894 - London, UNITED KINGDOM  -    Fashion designer Victoria Beckham seen after the Kent & Curwen fashion show duriung London Men’s Fashion Week

Pictured: Victoria Beckham

BACKGRID UK 6 JANUARY 2019, Image: 405558937, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
18. travanj 2024 11:33