/ Flagpole
FLAGPOLE

Luksuzni retro kupaći kostimi u bojama SAD-a

Dugogodišnje prijateljice Megan Balch i Jaime Barker ljubav prema moru i plaži dijele još od srednjoškolskih dana kada su s prijateljima vrijeme provodile na Flagpole plaži u West Palm Beachu. Nakon što su obje diplomirale, ponovno ih je spojio New York u kojem su odlučile krenuti u poslovnu avanturu i 2013. godine pokrenule brend Flagpole Swim. 

-Željele smo liniju koja je sportska i moderna, a jednako je dobra i za opuštanje kraj bazena, ali i za svladavanje oceanskih valova - otkrila je Megan Balch, koja je s Jaime Barker shvatila da na tržištu nedostaju upečatljivi i praktični kostimi koji će izdržati surfanje, ali u kojima će se istaknuti i na plaži.

Kupaći kostimi Flagpole napravljeni su od najboljih talijanskih materijala, a u potpunosti se izdrađuju u New Yorku, na što je dizajnerski duo osobito ponosan.

– Inspiraciju pronalazimo svugdje oko sebe – poput strogih linija Bruklinškog mosta ili fotografija Helmuta Newtona, a s obzirom da obožavamo plesati i putovati, inspiracije nam nikad ne nedostaje – objasnile su dizajnerice, koje su inspiraciju za ljetnu kolekciju ovog puta našle u američkom Danu nezavisnosti i Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

– Ova je godina bila idealna za “američku” kolekciju s obzirom da je lansirana uoči Dana nezavisnosti, a održavaju se i Olimpijske igre u Brazilu. Odustale smo od prvotne kolekcije, koja je već bila napola gotova, i krenule ispočetka – otkrila je Megan Balch.

Linija bikinija, jednodijelnih kostima i haljina za plažu odaju počast SAD-u: nova kolekcija obiluje crvenom, bijelom i plavom bojom, a dostupna je na njihovoj stranici Flagpoleswim.com.

Linker
24. travanj 2024 13:58