Šal u prvom planu

Luksuz od glave do pete: Hana Hadžiavdagić Tabaković privlačila pažnju dizajnerskim krpicama

Iako isticanje nekoliko različitih modnih marki odjednom može biti pomalo neukusno, bivša voditeljica uspjela je u jedan outfit uklopiti čak tri, ali na suptilan i elegantan način.

Blogerica i bivša voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković slobodno vrijeme iskoristila je za šetnju po Cvjetnom trgu sa suprugom Tarikom Tabakovićem. Poznato je da Hana voli luksuzne brendove i krpice i ne ustručava ih pokazati na zagrebačkoj špici.

Njezina nedavna modna kombinacija nije promakla našim fotografima, a Hana je spremno pozirala s velikim smiješkom na licu. Glavni adut njezinog stajlinga bio je raskošan, ali klasičan šal brenda Fendi, prepoznatljivog po svojem jedinstvenom logou od dva slova ‘F‘.

image
Hana je odjednom spojila čak tri luksuzna brenda.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Boje na šalu slagale su se s ostatkom outfita - crni kaput bio je baza, dok su crveni šešir i crvene tajice s crnim flekicama nalik onima na gepardu radile zanimljiv kontrast u Haninoj modnoj priči. No, da cijela kombinacija ne bude "obična", Hana je pomiješala čak nekoliko dizajnera.

Čitajte i: Poznati zaručnici ne kriju naklonost na špici: Snježana Mehun sočno je ljubila svog Franza

Osim Fendi šala, ispod tajica sa životinjskim uzorkom nazirale su se Gucci čarape boje kože s crnim logom brenda.

Inače, Gucci čarape jedan su od cjenovno najpovoljnijih komada ovog luksuznog talijanskog brenda - koštaju oko 1000 kuna, što je prava sitnica u usporedbi s ostalim Gucci krpicama.

No Hani ni to nije bilo dovoljno - pogled je poput prave trendseterice sakrila iza popularnih Celine sunčanih naočala s četvrtastim okvirima na čijim krajevima se nalaze prepoznatljive tri točkice koje čine slovo "C".

image
Hana Hadžiavdagić Tabaković i suprug Tarik u šetnji centrom Zagreba.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Iako je torbicu držala "pod miškom" pa nismo mogli razabrati o kojem se brendu radi, do izražaja su došle kožnate gležnjače s biserima i crvenim vezicama kakve viđamo po ulicama već nekoliko sezona. Sve u svemu, Hana je uspješno uskladila boje, a dizajnerske krpice nisu puno iskakale iz cjelokupnog outfita, osim možda šala, no on je ionako zvijezda looka pa mora biti u prvom planu.

Čitajte i: Iva Todorić s nećakinjom plijenila pažnju na špici: Ponosna teta ‘hvalila‘ se prinovom brata Ivana

Njezin suprug je također bio ležeran, no nije isticao modne marke. Traperice, čizme, dolčevita i jakna bile su savršen spoj za ugodnu šetnju sa suprugom.

Linker
23. travanj 2024 15:47