Getty Images for Daily Front Ro
RETRO VIBRA

Look koji želimo kopirati: Ovakvo odijelo ćemo svugdje viđati

Baršun je neizostavan dio zimskih kolekcija već nekoliko sezona, a čini se da potražnja za tim materijalom koji odiše luksuzom neće biti ništa manja ni ove jeseni. Na to nas je podsjetila mlada glumica Zendaya koja već neko vrijeme inspirira svojim jednostavnim, ali profinjenim stilom.

Odijela odavno nisu rezervirana samo za muškarce. Dapače, postala su neizostavni dio ženskog ormara, a osobito su omiljena kada su u pitanju poslovne kombinacije. Ipak, da odijelo odlično fukcionira i u svečanim prilikama pokazala je glumica Zendaya, zvijezda filma Spider-Man, koja je nedavno i dobila nagradu za svoj odličan modni izričaj.

Upravo je na dodjeli Daily Front Row Fashion Media Awards zablistala u retro kombinaciji koja nas je oduševila. Od glave do pete bila je u smeđoj nijansi, koju mnogi ne vole, ali sve se čini da ćemo ove jeseni boju kestena itekako viđati na ulicama. Naravno, s obzirom na to da je odijelo bilo od baršuna, Zendaya se dodatno istaknula, a sve je spojila s elegantnom smeđom bluzom s bijelim točkicama te potpuno suprotnom dugačkom maramom koju je čvrsto stegnula i svezala u mašnu.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 05: Zendaya attends The Daily Front Row's 7th annual Fashion Media Awards on September 05, 2019 in New York City. (Photo by Brian Ach/Getty Images  for Daily Front Row, Inc.)
Getty Images for Daily Front Ro

Svoj look u kojem je prevladavala boja kestena kombinirala je s poštarskom kapicom, a glavni modni dodatak bile su joj srebrne okrugle naušnice, još jedan hit koji nam se ove sezone vratio.

Linker
20. travanj 2024 10:08