Stilska petica

Ljupka u hit komadu pokazala kako jednostavno nije nimalo dosadno

Ovaj je look idealan za vruće ljetne dane, jer se lako kombinira s bojama i drugim uzorcima.

Dok sa svojim djevojčicama ljetuje u Postirama na otoku Braču, bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić, još jednom je pokazala kako i za vrućih dana na godišnjem odmoru može izgledati senzacionalno. Duga lepršava haljina mliječno bijele boje s tankim bretelicama uz koje je upasirala sandale s tankim remenčićima i zakovicama - pokazali su se kao pun pogodak za vrući ljetni dan.

Uz viseće naušnice, prstenje, tanku narukvicu i malu torbu koju je prebacila preko ramena, Ljupka je pokazala kako jednostavno uopće ne mora biti dosadno, ali i da je osmijeh njezin najljepši ukras.

Njezin su stajling pohvalili i njezini pratitelji na Instagramu, među kojima su neki od njih komentirali: "Komad!", "Prelijepaaa!", "Tko je lijep, lijep je!"

Ova je haljina idealna za vruće ljetne dane, jer se lako kombinira s bojama i drugim uzorcima. Donosimo vam izbor tri slična modela na sniženjima u aktualnim kolekcijama.

MANGO, duga pamučna haljina sa šlingom na rubu

image

Na sniženju 129,90 kn

PRESS

MASSIMO DUTTI, duga haljina od liocela s naramenicama

image

Na sniženju 219 kn

PRESS

LIU JO JEANS, duga haljina s vezenim detaljem, zalando.hr

image

Na sniženju 1078 kn

PRESS

Podsjetimo, bivša manekenka nedavno je privukla pažnju i fotografijom u badiću. Pozirala je na plaži u crnom kupaćem kostimu s potpisom Ricka Owensa, koji na sniženju stoji 238 eura, odnosno 1787 kuna.

Njeni pratitelji nisu ostali ravnodušni pa je i tom prigodom dobila pregršt komplimenata, a mi smo za vas izdvojili neke od sličnih modela u trenutnim kolekcijama.

Linker
17. travanj 2024 06:39