TOP I FLOP

Ljudi u crnom na Marvelovoj premijeri hita ‘Eternals‘: Ovakvo modno razočarenje nitko nije očekivao

Prvo u Los Angelesu, zatim u Rimu, a sada i u Londonu. Marvelov film o superjunacima "Eternals" dosad je imao tri premijere, a može se reći kako je ova posljednja bila i najmanje modno zanimljiva.

Britanska premijera u Londonu novog Marvelovog filma o superjunacima "Eternals" privukla je jednako pažnje kao i prethodne dvije, a u središtu je naravno - holivudska glumica Angelina Jolie. Nakon Los Angelesa i Rima, za treću premijeru Angelina je odjenula Valentino Haute Couture kreaciju, s oversize crnom suknjom, crnim sakoom i bijelom košuljom, a to je možda i njezin najmanje glamurozan look dosad. Na premijeru je ponovno stigla sa svoje petero djece - Shiloh, Zaharom, Vivienne, Maddox i Knox.

image
Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt i Knox Jolie-Pitt
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Dok su Siloh, Zahara i Vivienne odabrali nešto živahnije kombinacije, prvenstveno zbog vedrijih boja, Maddox i Knox inspirirali su se mamom i zasjali u crnoj boji. Vivienne je odjenula istu haljinu iz maminog ormara kao i za premijeru u Los Angelesu, dok je Shiloh odjenula istu haljinu koja je Jolie nosila prije nekoliko godina na press konferenciji za film "Maleficent: Gospodarica zla". Angelina djecu uči reciklaži iz ormara, što je jako pohvalno s obzirom na to da znamo kako je modna industrija zbog hiperprodukcije jedan od najvećih zagađivača okoliša.

image
Angelina Jolie
ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Na premijeri u Londonu dao se primijetiti obrazac - dame i gospoda u crnom. Crni smokinzi, crne suknje, crne čipkaste haljine, odijela, sakoi...

Glumac najpoznatiji po ulozi Jona Snowa u seriji "Igra prijestolja" Kit Harrington, kao i glumac Richard Madden koji u toj seriji također ima ulogu, odnosno utjelovio je Robba Starka, nisu željeli komplicirati. Madden se odlučio za klasičan look, tamno odijelo, bijelu košulju i kravatu, dok je Kit kompletno bio u crnini. U Eternalsima glumi Crnog viteza, a Richard superjunaka Ikarisa.

image
Kit Harington
ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
image
Richard Madden
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Glumica Gemma Chan na crvenom tepihu zasjala je u crnom šljokičastom topu s kapuljačom i suknji koju je upotpunila remenom, a promijenila je i boju kosu, odnosno sada je smeđokosa. No, ono što su baš svi primijetili je kemija koju je imala s Richardom Maddenom. Za vrijeme fotografiranja, milo je rukom prešla po njegovom obrazu. Sada se svi pitaju - je li dvojac u vezi? Inače, u filmu glumi Sersei.

image
Gemma Chan
ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
image
Gemma Chan
JAMES GILLHAM/SHUTTERSTOCK

Glumica Lauren Ridloff pojavila se u crnoj haljini iz jesenske kolekcije brenda Tom Ford, a na dijelovima ima til koji je prošaran raznim oblicima. Gluhonijema glumica u filmu utjelovljuje superheroinu Makkari, a njezin je lik također gluh, što je ujedno i prvi superheroj s takvom poteškoćom.

Čitajte i: Angelina Jolie napokon komentirala glasine kako je u vezi s The Weekendom: 'Uzbuđeni su...'

image
Lauren Ridloff
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Njezina modna kombinacija nije crna, ali također prevladavaju tamne nijanse. Holivudska glumica Salma Hayek odlučila se za Saint Laurent šljokičastu haljinu. Na račun tog stajlinga dobila je brojne kritike jer mnogi smatraju kako je haljina prevelika za njezinu figuru. Ipak, bilo je lijepo ponovno vidjeti kolegijalnost nje i Angeline, a na crvenom tepihu razmijenile su srdačne pozdrave.

Čitajte i: Ovog su puta svi gledali u Shiloh: Angelina Jolie ponovno privlači pažnju pojavljivanjem s kćerima

image
Salma Hayek
ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Linker
12. travanj 2024 13:13