Midi vs. mini

Ljetna izdanja poznatih Splićanki: Jelena Rozga i Viktorija Rađa ne odvajaju se od svjetski poznatog modnog dodatka

Rođendanski koncert glazbenice Nine Badrić privukao je mnoga lica iz hrvatskog javnog života, među kojima su se istaknule dvije poznate dame. Iako potpuno suprotno odjevene, obje svojim outfitima doprinijele ugodnoj ljetnoj atmosferi.

Topla ljetna večer i jedinstven ambijent splitskog Peristila bili su savršena kulisa za rođendanski koncert domaće glazbenice Nine Badrić koja je proslavila 49. rođendan. Osim što su obožavatelji jedne od najistaknutijih hrvatskih vokalistica uživali u njezinoj glazbi, puno se pričalo i o njezinoj raskošnoj haljini - kreaciju sirena kroja bijele boje koja se na donjem dijelu prelijeva u žutu boju potpisuje poznati modni dvojac Envy Room.

image
Nina Badrić
SAŠA BURIĆ/CROPIX

Čitajte i: Đurđa Tedeschi zasjala na festivalu: Evo kakve su se modne kombinacije našle na Lopudu!

Osim Nine, puno pažnje privlačile su i druge dvije dame koje su zablistale u ljetnim stajlinzima. Pjevačica Jelena Rozga na koncert je došla u midi haljini prljavo-bijele boje s volanima i crnim detaljima koje je istaknula dodacima u istoj boji. Haljinu midi kroja s daškom romantike spojila je s prilično jednostavnim sandalama na petu i hit torbicom poznatog brenda Bottega Veneta.

image
Jelena Rozga
SAŠA BURIĆ/CROPIX

Poznata kao "The Pouch bag", ovu torbu izgužvanog školjka dizajna obožavaju mnoge trendseterice, kako domaće, tako i strane jer u nju puno toga stane, a uklapa se u razne outfite. Osim u klasičnoj crnoj, dolazi i u puno drugih boja.

Bivša manekenka, pjevačica i supruga košarkaške legende Dine Rađe, Viktorija Rađa, odjenula je potpunu suprotnost Jeleninoj haljini - mini model apstraktnog uzorka sa puf rukavima. Uski kroj i kratka dužina istaknuli su Viktorijinu liniju i vitke noge, a kombinacija čak nekoliko boja na haljini odlično se uklopila u ljetno doba godine.

Čitajte i: Sementa Rajhard zablistala na špici: Prošetala u ležernom izdanju i suknji koja je trenutno visoko na ‘in‘ ljestvici!

image
Viktorija Rađa
SAŠA BURIĆ/CROPIX

I Viktorija je, baš kao i Jelena, odabrala jednostavnu, a efektnu obuću. Kako je haljina bila u prvom planu, cipele su bile minimalističke - bijele boje s nekoliko remenčića. Inače, ovakav model sandala jedan je od najvećih hitova u obući ove i protekle sezone te ćemo ih sigurno vidjeti kao dio mnogim stajlinga do kraja godine.

Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica što je Viktorija u stajling također uklopila Bottega Veneta torbicu, ali model pod nazivom "Intrecciato Hobo Bag" u tirkiznoj boji.

Oba stajlinga ovih dama odlično se uklapaju u ljetni đir, bilo da volite neutralne boje i nešto duže krojeve ili šarenilo u kombinaciji s kraćim dužinama!

Linker
23. travanj 2024 13:29