neodoljive

Ljeti ne možemo bez vječnih prugica! Obožava ih britanska ikona stila Sienna Miller, koja ih nosi i kao outfit za izlazak

Spoj plave i bijele ili pak bijele i neke druge boje posebno je neodoljivo nositi upravo kad smo na godišnjem odmoru, ali i kada provodimo ljeto na kopnu.

Kada je riječ o bezvremenskim uzorcima koje obožavamo nositi tijekom ljeta, u njih ubrajamo i vječne prugice. Prugaste majice koje su jedan od simbola Jadrana uvijek nam je drago vidjeti na ‘barbama‘ u Dalmaciji u kojima ćakulaju na zidićima uz more, kartaju briškulu ili boćaju.

Prugasti komadi naizgled su vrlo jednostavni, ali toliko svestrani te su zbog toga obavezan dio casual looka, kako u dnevnim, tako i u večernjim varijantama.

image
Antonija Stupar Jurkin i Renata Sopek na Ljetnom vrtu by Gloria.
IVANA NOBILO/CROPIX

U proteklih par dana nisu im mogle odoljeti ni poznate dame. Renata Sopek pojavila se na druženju u centru Zagreba u sklopu Ljetnog vrta by Gloria u prugastom odijelu od laganog materijala koji pomalo podsjeća na pidžamu, no savršen je za ljetne izlaske.

Čitajte i: Vesela ljetna elegancija: Na hit zabavi sve su oči bile uperene u odlične stajlinge poznatih dama

Zlatne gumbiće na gornjem dijelu uskladila je s nekoliko komada zlatnog nakita, zlatnom torbicom i sandalama u istoj boji. Vrlo šik i nosivo!

image
OLD BOY‘S CLUB/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumica Sienna Miller u sličnim komadima došla je u sličnom trendi kompletu u kojem je uživala u tenisu na Wimbledonu. Košulja i hlače s potpisom modne kuće Ralph Lauren bili su savršen look za tu priliku, a Sienna ga je podigla s nekoliko modnih dodataka.

Niz zlatnih ogrlica oko vrata, tamne sunčane naočale, statement prsten i zlatna narukvica odlično su se uklopili u njezino modno izdanje, baš kao i bijela torbica te sandale s visokom potpeticom. I Renata i Sienna znaju da plavo-bijela kombinacija odlično ide s crvenom pa su imale i taj detalj - dok je Renata crvenom bojom ukrasila nokte, Sienna je imala crveni ruž. Pun pogodak!

Ako želite malo obnoviti svoju garderobu s ovim bezvremenskim uzorkom, pogledali smo što se nudi po popularnim web trgovinama i nismo ostali razočarani. A nećete ni vi!

image
Pamučna haljina s prugama, Oysho, 259 kuna
OYSHO
image
Prugasti jednodijelni badić, Oysho, 259,90 kuna
OYSHO
image
Duga kukičana haljina, Zara, 229,90 kuna
ZARA
image
Prugasti bikini, H&M, gornji dio 59,92 kune, donji dio 52,42 kune
H&M
image
Kukičane kratke hlače s prugama, Bershka, 69,90 kuna
BERSHKA
image
Majica Leila, Edited (About You), 187 kuna
EDITED
Linker
10. travanj 2024 14:15