Damian Denona
NA MINI GODIŠNJEM

Leopardica na Zrću: Natali Dizdar kao magnet u ultra kratkoj haljini

Uzorak čija se dominacija mogla primijetiti već prošle jeseni, ove nam se godine ponovno vraća u hladnijoj modnoj sezoni, a za nju se zadarska pjevačica "zagrijava" u ljetnim kombinacijama s printom koji mnoge žene izbjegavaju.

Životinjski uzorci na kaputima, bundama, košuljama, haljinama i suknjama bit će pravi hit ove jeseni, a glavnu će riječ voditi leopard print koji su kao trend još u veljači najavile brojne luksuzne modne kuće kao što Michael Kors, Victoria Beckham, Carolina Herrera i Diane Von Furstenberg. Iako je i inače najpopularniji u hladnijim razdobljima, domaća pjevačica Natali Dizdar najavila je njegovu dominaciju već sada. Zadranka je usku, jednostavnu haljinu, prekrivenu prepoznatljivim "mrljama", odabrala za ljetni izlazak s prijateljima u klub Aquarius na Zrću.

Damian Denona

Seksipilna kreacija nije mnogo drugačija od haljina kakve inače bira - kratke i elegantne, ali zahvaljujući uzorku koji mnogi ne vole svi su je primijetili. Natali je s prijateljima stigla na festival Sonus, gdje će nastupiti brojna imena elektroničke scene, i uhvatila predah od svojih nastupa. Prije tri dana pjevala je u svojem rodnom Zadru, a 26. kolovoza će nastupiti u Korčuli pa je trenutačno na mini godišnjem odmoru.

Damian Denona

S obzirom na to da će leopard biti tražen čim malo zahladi, a odlično ga možete isfurati već i sad, donosimo vam tri prijedloga iz high street trgovina!

Zara, 299,90 kn

Mango, 449,90 kn

Pull&Bear, 119,90 kn

Linker
25. travanj 2024 05:50