Modna inspiracija

Leonarda Lončar u centru Zagreba prošetala u odličnoj kombinaciji koja podsjeća na englesko ladanje

Kapa i prsluk odlična su kombinacija koja evocira omiljeni engleski retro stil kojem ne može odoljeti ni David Beckham, a iznova se popularizira u britanskim serijama poput ‘Peaky Blinders‘.

Iznimno atraktivan projekt u centru Zagreba "Projekt Ilica: Q´art Sve boje Ilice" izmamio je brojne Zagrepčane da se druže na toj glavnoj gradskoj ulici. U vrevi između šarenih štandova i šarmantnih improviziranih terasa kafića jedno se lice posebno isticalo, bivša supruga nogometaša Zvonimira Bobana, Leonarda Lončar prošetala je sa svojim psom.

image
Leonarda Lončar izašla je u šetnju na Projekt Ilica
DAMJAN TADIC/CROPIX

Modno nepogrešiva Leonarda i ovog je puta oduševila, prohladnu nedjelju, posljednji dan projekta, došla je u neodoljivo šarmantnom i ležernijem izdanju, kao stvorenom za ovakvu prigodu. Spojivši nekoliko odličnih komada Lea je dobila unikatni outfit.

Kapa i prsluk odlična su kombinacija koja evocira omiljeni engleski retro stil kojem ne može odoljeti ni David Beckham, a iznova se popularizira u britanskim serijama poput "Peaky Blindersa".

image
DAMJAN TADIC/CROPIX

Čitajte i: Modna igra za kraj ljeta: Lejla nepogrešivo spojila kratke hlače i visoke čizme

Šarmantno lice jeseni

Cijelim outfitom dominira šarmantna kapa od samta koja je kombinaciju kaki hlača cigareta kroja te bijele kombinacije s odličnim oversized prslukom, koje zajedno daju outfitu potpis engleskog country stila, podigla na višu razinu. Leonarda je pustila da odlični komadi govore sami za sebe, nije ih zaglušivala brojnim asesoarima.

image
Poseban detalj su mokasine u plavoj boji
DAMJAN TADIC/CROPIX

No, opet je oduševila odličnim izborom obuće - mokasine od antilopa u neodoljivoj nebesko plavoj boji dale su outfitu odmak.

Leonarda je uživala sa svojim ljubimcem koji ju je pratio u druženju s prolaznicima i poznanicima. U jednom je trenu zastala na terasi postavljenoj na sredini Ilice, kako bi oslobodila ruke od povodca stavila ga je u usta. Šarmantna i slobodna Lea savršeno se uklopila u cijeli projekt kojim je unijet život u centar Zagreba.

image
Neodoljiva kapa od samta odlično se uklopila u outfit
DAMJAN TADIC/CROPIX

Ova kombinacija sigurno će inspirirati mnoge dame u potrazi za jesenskim kombinacijama, koje su tople, ne sputavaju, a istovremeno su upečatljive.

Linker
14. travanj 2024 09:24