Hit uzorak

Leonarda Lončar otkrila nam je tajnu haljine s nedavne premijere: Markirani komad star 25 godina dobio je novu namjenu

Bivša supruga Zvone Bobana za Gloriju.hr otkrila je na koji način ‘reciklira‘ stare komade, koje pažljivo čuva u ormaru, ali i ‘izvlači‘ za posebne prigode.

Jedno od rijetkih događanja na koje su pohrlila brojna poznata lica definitivno je zagrebačka premijera drugog nastavka regionalne franšize pod nazivom "Južni vetar: Ubrzanje". Vrijeme siromašno svečanostima i eventima dodatno je potaknulo uzvanike, ne samo da dođu, nego i da ostave dobar dojam. Među damama koje su najviše zasjale na crvenom tepihu bila je i Leonarda Lončar.

Da je leopard uzorak IT boja sezone jasno je na prvi pogled, a Lea je za ovu priliku izvukla jedan stariji markirani komad. Bivša supruga nekadašnjeg nogometaša Zvone Bobana, nakon povratka u Zagreb ponovno demonstrira svoju modnu stručnost, gdje god da se pojavi.

image

Nina Badrić, Anastasija Several, Borna Kotromanić, Leonarda Boban, Matija Vujica.

FPROMO

Čitajte i: Crna elegancija na premijeri regionalnog hita: Borna, Tončica i Matija plijenile pažnju genijalnim modnim detaljima

Ovog je puta jednostavnu haljinicu, upečatljivog uzorka hrabro kombinirala s gustim čarapama u crvenoj boji i glitter efektom, kombinacija koju su na jesenskoj reviji pokazali dizajneri brenda Sportmax. Na to je odlično 'tematski' odabrala gležnjače na malenu peticu također leopard uzorka. Sve je začinila statement naušnicama u različitim bojama. Modno nepogrešiva Leonarda za Gloriju je otkrila tajnu svog komada.

Tajna haljine

image

Nina Badrić i Leonarda Boban u upečatljivim kombinacijama.

PROMO

"To je u stvari ogrtač - balonerić, ja sam ga iznijela kao mini-haljinu! To je komad Lolite Lempicke čija se odjeća nažalost već dugo ne proizvodi... Taj komad je star oko 25 godina!", otkrila je Leonarda Boban za Gloriju.

Svojim je stajlingom spojila nekoliko najvrućih trendova - recikliranje odjeće, odnosno nošenje starih komada, zatim iznimno popularan trend da se u haljinu pretvara komad koji prvotno za to nije namijenjen te već spomenuti životinjski uzorak.

Čitajte i: Leonarda Lončar u centru Zagreba prošetala u odličnoj kombinaciji koja podsjeća na englesko ladanje

Dokaz da ne treba bacati odjeću - jer ne samo da je riječ o dizajnerskom komadu, već o iznova aktualnom trendu. Uzorak leopardovog krzna je, naime, sezonski hit što su dokazale i druge uzvanice na premijeri, dizajnerica Matija Vuica i ekonomistica Borna Kotromanić, koje su odjenule kapute od umjetnog leopardovog krzna.

Ovaj se atraktivni i po, mnogima ekstravagantni uzorak, ove sezone nosi na odjeći i detaljima jednostavnog minimalističkog kroja, pa je bojazan da će se izgledati kičasto svedena na minimum – čak i ako se nosi od glave do pete. Kako bi se zadržao elegantni izgled, nakit treba biti decentan, a cipele i torbe jednostavnog dizajna i neutralne boje. No, oni koji ipak ne žele biti u ''točkama'' od glave do pete, komade s leopard uzorkom mogu kombinirati sa ''ziheraškom'' crnom, ali i bordocrvenom, bojom konjaka i maslinasto zelenom.

Linker
19. travanj 2024 19:22