Lejla Filipović
 Ivan Pavliš
Božićna večera iz bajke

Lejla Filipović oduzimala je dah u raskošnoj haljini i super visokim čizmama

Ružičasta boja prolazi u svakoj prilici, bilo da je riječ o domjenku, božićnom partyju ili dočeku Nove godine, a posebno će se istaknuti ako je uparite s crvenim detaljima. Upravo takvu kombinaciju nosila je Lejla Filipović na raskošnoj božićnoj večeri koju poznate dame ne propuštaju.

Pravilo da ružičasto i crveno ne idu zajedno već odavno ne vrijedi. Iako slične, ove dvije boje se izvrsno nadopunjuju i ističu jedna drugu, a jedna od dama koja ih odlično nosi je Lejla Filipović. Bivša miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića zablistala je u romantičnoj haljini na točkice s dugim šlepom s potpisom dizajnera Ivana Alduka, poznatog po raskošnim kreacijama koje obožavaju mnoge poznate dame sa domaće scene.

Ivan Pavliš
Lejla Filipović

S ružičastom u bilo kojoj prilici ne možete pogriješiti, pogotovo ako odaberete haljinu neuobičajenog kroja s razim detaljima poput Lejline i kombinirate je s crvenim dodacima. Visoke čizme od pliša u boji vina, kožna torbica u istoj nijansi i crveni ruž bili su dobitna kombinacija za poseban događaj kao što je Aldukova božićna večera koju dizajner organizira već nekoliko godina.

Ivan Pavliš

Ovoga puta Alduk je ugostio svoje ambasadorice u hotelu Amadria Park Capital u Zagrebu koji je poslužio kao izvrsna kulisa ovoj raskošnoj večeri. Započela je okupljanjem i pićem dobrodošlice uz zlatni bar, a nastavila se večerom od četiri slijeda. Alduk Xmas Dinner nisu mogle propustiti ni Jelena Rozga, Anita Dujić, Ana Radišić, Ivana Paradžiković, Kristina Krepela, Ingrid Divković i druge.

Ivan Pavliš

Ivan Pavliš
Ivan Alduk

Ivan Pavliš

Na pitanje kako je uspio izgraditi event za koji se uvijek traži pozivnica više, Alduk je spremno odgovorio: "Nema posebne tajne osim da svemu pristupamo s puno kreativnosti i želje da u cijelom procesu maksimalno uživamo, a svake godine nastojimo produkciju i estetiku cijelog događanja dizati na što viši nivo. Atmosfera koju postignemo na tim druženjima je odraz iskrenih namjera stoga svake godine imamo slatke probleme gdje smjestiti sve uzvanike s obzirom da nam se svi rado odazovu. Stol je svake godine sve veći jer se očito dobar glas daleko čuje, a meni je i dalje najbitnije da se svi dobro zabavimo i na kraju godine proveselimo zajedničkim uspjesima" rekao je dizajner.

Linker
06. travanj 2024 23:30