TOMISLAV KRISTO/CROPIX
MODNA PETICA

Lejla Filipović održala jesensku modnu lekciju: Bivša Miss Hrvatske oduševila stajlingom

Klasične prugice i svijetle poderane traperice nikada nisu bolje izgledale zahvaljujući modnim vještinama Lejle Filipović.

Klasične prugice i svijetle poderane traperice nikada nisu bolje izgledale zahvaljujući modnim vještinama Lejle Filipović.

Ponestane li nam modne inspiracije, čini se da ju uvijek možemo pronaći na društvenim mrežama bivše Miss Hrvatske, Lejle Filipović čije kombinacije nas uvijek oduševe. Nakon niza ljetnih outfita, Instagram supruge glumca i voditelja Tarika Filipovića, počeo se puniti jesenskim - toplijim izdanjima.

Čitajte i: I mi ga želimo u ormaru! Lejla Filipović osvaja Zagreb u savršenom komadu za posljednje dane ljeta

Jesenska modna lekcija

Pored "instagramičnih" vrata zagrebačkih ulica, Lejla je pozirala u klasičnoj bijeloj majici dugih rukava na sitne prugice koje nikada nisu sišle s liste trendova, a koju je uparila s popularnim "mom fit" svijetlim trapericama visokog struka i poderotinom na koljenu.

Istančane modne vještine koje klasično pretvaraju u posebno

Čitava kombinacija ne bi se toliko isticala da ju Lejla nije začinila remenom i torbicom iste, klasično jesenske smeđe boje. U cijelu je modnu priču ukomponirala i kaubojske čizme s kojima već nekoliko sezona ne možete pogriješiti, a koje su ukrašene metalnim detaljem.

Čitajte i: Lejla Filipović u hit haljini za ljeto koja je na sniženju: Klasika i elegancija za večernji izlazak

Glavnu ulogu u stajlingu bivše Missice odigrao je tamno plavi elegantni baloner podvrnutih rukava, a modna lekcija koju je održala Lejla oduševila je i njezine pratitelje na Instagramu koji su ju odmah krenuli obasipati komplimentima.

Linker
26. travanj 2024 12:15