atraktivna poduzetnica

Lada Tedeschi Fiorio - savršena linija za komentare na špici

Sunčano razdoblje uslijed varljivog svibanjskog vremena Lada Tedeschi Fiorio iskoristila je za šetnju na otvorenom pa se s prijateljima zaputila u središte Zagreba.

Poduzetnica i predsjednica Nadzornog odbora Atlantic Grupe, 44-godišnja Lada Tedeschi Fiorio, na zagrebačkoj je špici pokazala zavidnu figuru koju može zahvaliti trčanju kojim se aktivno bavi nešto više od četiri godine. Za medije je znala govoriti da su njezina prva ljubav bili pilates i joga, ali da ju je trčanje gurnulo korak dalje i dalo joj neslućeni vjetar u leđa kad je u pitanju pomicanje vlastitih granica. Trčanje joj pomaže, kaže, ne samo u održavanju fizičke kondicije i vitke linije, već je najbolji ispušni ventil za izbacivanje stresa nakupljenog uslijed svakodnevnih obveza kojih ovoj svestranoj poduzetnici definitivno ne nedostaje.

Spica / Zagreb 20.04.2018. / foto: Davor Matota / Lada Tedeschi Fiorio i Gabrijela Kasapovic
Lada Tedeschi Fiorio i Gabrijela Kasapović

U ispranim trapericama i košulji nebesko plave boje, te salonkama od trapera i vrlo tankih potpetica, jedna od najbogatijih Hrvatica prošetala je u društvu direktorice Korporativnih komunikacija Atlantic Grupe, Gabrijele Kasapović i njezinog dečka, poznatoga glumca Damira Markovine koji je na uzici vodio psića Tanga. Dame su spremno pozirale našem fotografu i usput se dobro zabavile na špici.

Spica / Zagreb 20.04.2018. / foto: Davor Matota / Lada Tedeschi Fiorio i Damir Markovina i djevojka Gabrijela Kasapovic i pas Tango
Lada Tedeschi Fiorio u društvu s Damirom Markovinom i njegovom djevojkom Gabrijelom Kasapović

Kada je na vlastitoj koži uvidjela sve benefite trčanja, kojim se počela baviti i profesionalno te je redovita i prema rezultatima vrlo uspješna na polumaratonima, Lada Tedeschi Fiorio ljude u svakoj prilici potiče na bavljenje ovom vrstom fizičke aktivnosti - zbog psihičkog i fizičkog zdravlja. Ona trenira svaki dan, uz posao, sastanke, putovanja i obiteljski život uz dvoje djece.

Spica / Zagreb 20.04.2018. / foto: Davor Matota / Lada Tedeschi Fiorio

Spica / Zagreb 20.04.2018. / foto: Davor Matota / Lada Tedeschi Fiorio i Gabrijela Kasapovic

09.10.2016., Zagreb - 25. Zagrebacki maraton, polumaraton i utrka gradjana na 5km. Lada Tedeschi Fiorio. 
Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Petar Glebov / Pixsell
Lada Tedeschi na Zagrebačkom maratonu

Linker
17. travanj 2024 02:58