Rihanna u plavom

Kraljica stila je na svečanu večeru stigla u ogrtaču s potpisom Balenciage i Adidasa!

Pjevačica i poduzetnica Rihanna ne prestaje nas nadahnjivati svojim hrabrim modnim odabirima.

Kad je prije osam godina proglađena modnom ikonom godine prema izboru Udruženja modnih dizajnera Sjedinjenih Država (CFDA) u obrazloženju odluke je pisalo da je "Rihanna istinska ikona stila koja nas stalno iznova nadahnjuje svojim modnim izborima. Njezin talent da uvijek iznova izmisli svoj vlastiti stil je jedinstven i očaravajući za milijune žena i njezinih pratitelja na društvenim mrežama".

image

Cijena balonera/bademantila s potpisom Balenciage i Adidasa je 4800 američkih dolara

THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U proteklom razdbolju ništa se bitno nije promijenilo, pa pop zvijezda i kreatorica ne prestaje iznenađivati svoju publiku. Za odlazak na večeru s prijateljima u restoran Giorgia Baldija u Santa Monici, gdje se zadržala četiri sata, odbrala je metalik plavu kombinaciju s potpisom Adidasa i Balenciage, a sva odjeća koju je imala na sebi u trgovini košta više od deset tisuća američkih dolara.

image

Rihanna je hrabru modnu kombinaciju upotpunila zlatnom ogrlicom

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kada se spoje modna ikona i kultni brand rezultat ne može biti loš. Riri je poznata po tome da voli predimenzionirane komade za koje se čini da ih samo ona može dobro nositi, tako da je ovaj svijetlo plavi baloner s prepoznatljivim adidas prugama na rukavu kao stvoren za nju. Iako je napravljen od podstavljenog i sjajnog materijala, te bi ga mnogi nosili kao sportski komad, Rihanna ga je upotpunila zašiljenim štiklama te tajicama visokog sjaja u istoj boji.

image
THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

All blue od glave do pete look zaokružila je ručnom torbicom iz iste kolekcije Adidas x Balenciaga, koju na jarko plavoj boji krase samo Adidasove pruge i veliki metalni logo "B". Najskuplji je baloner nadahnut izgledom kućnog ogrtača čija je cijena 4800 dolara, cijena torbice je 3150 dolara, a tajice s dodatkom za presvlačenje cipela s visokom potpeticom koštaju 2550 dolara.

Zamotana u trendi komade Riri je pokazala samo zlatni lančić, dugačke pletenice te sportske sunčane naočale kojima je zaštitila oči od jakih bljeskalica fotoaparata.

Linker
25. travanj 2024 07:34