evo kako ona to radi

Kraljica Letizia u jednom od njezinih najboljih outfita ikada! Zbog rock-chic izdanja lako bi dobila titulu najcool monarha

Iako je ljubiteljica šarenih komada, španjolska kraljica odlično nosi i klasiku - crnu haljinu, u ovom slučaju kožnatu koju je viđena već nekoliko puta.

S dolaskom jeseni ostavljamo lagane cvjetne haljine po strani, a furamo pletene ili one kožnate. Koža nikada ne izlazi iz mode jer može djelovati vrlo elegantno, čak i ako ste kraljevskog roda. Iako jedna od najbolje odjevenih kraljevskih dama, britanska vojvotkinja Catherine vrlo rijetko nosi kožnate komade (ako uopće), španjolska kraljica Letizia ih obožava.

Čitajte i: Ponosno pokazuje ono što brojne žene skrivaju! Modno nepogrešiva španjolska kraljica Letizia oduševila potezom

Ova dama često je na meti modnih kritičara koji njezin stil ocjenjuju u pozitivnom tonu, a jedan od njezinih najhrabrijih i najcool lookova u fokusu ima upravo kožu. Za finale natjecanja u znanstvenom monologu u Španjolskoj, Letizia je odjenula komad koji je već nosila dva puta - riječ je o kožnatoj midi haljini popularnog brenda & Other Stories.

image
Haljina brenda & Other Stories odlično joj stoji!
MIGUEL CORDOBA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Ono što ovu haljinu čini posebno zanimljivom jest remen koji naglašava kraljičinu vitku liniju te 'šišmiš' rukavi koji joj daju otkačeni štih.

Kako bi stvorila iluziju duljih nogu, Letizia je haljinu kombinirala sa špičastim salonkama u neutralnoj nijansi modne kuće Prada. Što se tiče nakita, on je bio minimalistički - nosila je tek okrugle naušnice. Ovu kombinaciju prvi put je nosila 2019. godine na otvaranju ARCO-a, sajma suvremene umjetnosti u Madridu.

image
Kožnatu haljinu kraljica Letizia isfurala je na neutralne salonke.
MIGUEL CORDOBA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Iako je Letizia ljubiteljica šarenih outfita, nerijetko nosi i crno, a nedavno je iznenadila onim što mnoge žene u njezinim godinama skrivaju. Naime, na manifestaciju "Retina ECO Awards" u Madridu također se pojavila u crnoj haljini, no do izražaja su najviše dolazile njezine sijede vlasi.

image
Predsjedavala je manifestacijom u organizaciji novina El País.
ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kraljica Letizia modno je nepogrešiva: Njezine ljetne haljine pršte elegancijom, a najviše ih voli nositi na dva modela cipela

Ovime je vjerojatno htjela poslati poruku kako je prirodno i najbolje te da nije opterećena godinama i onime što se od nje, kao od kraljice Španjolske možda očekuje u pogledu reprezentativnog izgleda.

Linker
22. travanj 2024 05:24