Getty Images
KAO NOVA

Kraljica Letizia posudila haljinu od svoje svekrve koja ju je nosila prije gotovo 40 godina

Iako se šuška kako španjolska kraljica Letizia nije u najboljim odnosima sa svojom svekrvom, 46-godišnja bivša novinarka je iz njezinog ormara posudila haljinu i to nije prošlo neprimijećeno.

Španjolska kraljica Letizia jedna je od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora i rijetko kada pogriješi pa je tako sa stilom stigla na dodjelu modnih nagrada u Museo del Traje u Madridu. Na svečanost je stigla u već viđenoj haljini, ali nije je nosila ona, već kraljica Sofia od Španjolske i to još osamdesetih prošlog stoljeća.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 19: Queen Letizia of Spain attends the National Fashion awards at Museo del Traje on December 19, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images

MADRID, SPAIN - DECEMBER 19: Queen Letizia of Spain (R) attends the National Fashion awards at Museo del Traje on December 19, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Getty Images

Komad crvene, blagdanske boje u potpunosti je ženstven: puf rukavi, visoki ovratnik i plisirana suknja tu haljinu čine idealnom za svaku priliku, pa i onu svečaniju. Elegantna kreacija, koju je njezina svekrva nosila prije gotovo 40 godina, izgledala je poput nove, a Letizia ju je kombinirala sa salonkama Magrit i clutch torbicom Carolina Herrera.

Osim što je reciklirala haljinu staru četiri desetljeća, kraljica Letizia omiljena je modna ikona i zato jer uz luksuzne modne brendove često bira i one high street pa je njezin look jednostavno kopirati. Među omiljenim pristupačnim brendovima su joj Zara i Mango, a zna odabrati i komade brenda Asos ili Topshop.

Linker
25. travanj 2024 04:20