modni iskorak

Kraljica Letizia odjenula H&M-ovu suknju s rupom, fanovi iznenađeni: ‘Ovo izgleda loše‘

Ovog puta kraljica je istupila iz svoje zone komfora i odjenula neobičnu suknju s rupom, koja je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama

Španjolska kraljica Letizia poznata je kao velika ljubiteljica i poznavateljica mode, koja u svakoj prilici izgleda besprijekorno.

Ovog puta istupila je iz svoje zone komfora i odjenula neobičnu suknju s rupom, koja je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama.

Letizia je otputovala je u Tudelu, grad u španjolskoj autonomnoj zajednici Navarre, kako bi prisustvovala 22. izdanju Filmskog festivala "Opera Prima".

image

Kraljica Letizia u neobičnom izdanju

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uz crnu majicu dugih rukava nosila je kariranu suknju iz kolekcije TOGA ARCHIVES x H&M, na kojoj više od uzorka poglede privlači rupa u razini koljena.

image

Suknja je izazvala oprečne komentare

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Riječ je o prošlogodišnjoj suradnji popularnog švedskog odjevnog brenda i japanskog brenda Toga, koji je 1997. godine osnovao Yasuko Furuta.

Originalna ideja jest da se kroz rupu provuče noga, no Letizia je ostala pri klasičnom nošenju suknje.

"Rupa je uništila ovaj look", "Divim joj se zbog njenog smisla za modu, no ovo jednostavno izgleda glupo", "Izgleda kao da je pala i poderala suknju na koljenu", nizali su se komentari onih koje suknja nije oduševila.

"U modnom smislu je ona jako hrabra", "I ja bih nosila ovu suknju" i "Odvažan izbor", komentirali su pak oni kojima se viđa to što je kraljica napravila iskorak u svom stilu.

Linker
08. travanj 2024 13:50