Kraljevske modne lekcije

Kraljica Letizia majstorica je monokromatskih lookova: Zvijezda najnovijeg outfita odvažan je modni detalj

Iako voli jednostavne krojeve, španjolska kraljica uvijek izgleda glamurozno jer klasične komade podiže odličnim nakitom i ostalim dodacima.

Kraljica Letizia jedna je od najbolje odjevenih kraljevskih dama na svijetu i to s pravom! Iako joj je vojvotkinja Catherine od Cambridgea velika konkurencija, Letizia baš svaki put oduševi svojim smislom za modu.

Iako obično kraljevska pravila nalažu profesionalne, pristojne kombinacije bez visokih proreza i dekoltea, ne zabranjuju nošenje odvažnih boja, a u tome je Letizia prava majstorica.

image
Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kraljica Letizia napokon je otkrila koja je dijeta zaslužna za njenu vitku liniju i lice bez bora

Ipak, najviše joj leže monokromatski lookovi. Najnovijim izdanjem potpuno je oduševila, ali ovoga puta zadržala se na ne-bojama, odnosno bijeloj i crnoj. Ovaj, rekli bismo, miješani monokromatski look potpisuje čak nekoliko dizajnera. Crni top bez rukava i podignutim ovratnikom je Hugo Boss, dok je bijela plisirana suknja djelo španjolskog dizajnera Adolfa Domíngueza.

image
Kraljica Letizia voli jednostavne, ali damske komade.
PPE/DDP USA/PROFIMEDIA

Kraljica je look upotpunila statement kožnatim remenom koji je istaknuo njezinu vitku liniju i zapravo je bio najupečatljiviji komad, Manolo Blahnik salonkama i omiljenom clutch torbicom s potpisom Ninne Richi.

image
Kožnati remen, torbica i zlatni prsten bili su savršeni dodaci za ovaj look.
AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kraljica Letizia briljira u monokromatskim lookovima: Divan lila komplet potpuno nas je osvojio

Letizia je za IFEMA New Brand And Strategy event u Madridu, na koji je stigla u pratnji svog supruga, kralja Felipea VI., isfurala svoju uobičajenu frizuru, dok je od nakita nosila suptilne dijamantne naušnice i zanimljiv zlatni prsten.

Ona, baš kao i Kate, voli "reciklirati" svoje modne kombinacije, odnosno nositi ih više puta kako bi ukazala na to da ne mora uvijek biti u novom i neviđenom kako bi dokazala svoj kraljevski status. To je još jedan razlog zašto je Letizia omiljena kod ljubitelja mode.

Linker
15. travanj 2024 07:47