Voli ponavljati outfite

Kraljica Letizia briljira u monokromatskim lookovima: Divan lila komplet potpuno nas je osvojio

Naoružana maskom, kraljica Španjolske na službeni zadatak otišla je bez supruga. Ponovno je bila u centru pažnje i zbog odličnog stila koji se smatra jednim od najboljim u kraljevskim krugovima. Ovoga puta ‘reciklirala‘ je komade koje smo na njoj već vidjeli.

Jedna od najbolje odjevenih kraljevskih dama, osim Kate Middleton, jest španjolska kraljica Letizia. Svaki njezin outfit odiše elegancijom i odmjerenošću, a u posljednje vrijeme nosi samo odjeću omiljene dizajnerice.

Ona, baš kao i Kate, voli "reciklirati" svoje modne kombinacije, odnosno nositi ih više puta kako bi ukazala na to da ne mora uvijek biti u novom i neviđenom kako bi dokazala svoj kraljevski status.

image
Monokromatski lookovi Letiziji najbolje stoje.
ANDREWS ARCHIE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

S obzirom na to da se njezin suprug, kralj Felipe VI. nalazi u preventivnoj samoizolaciji zbog kontakta sa zaraženom osobom, Letizia je sama posjetila Valenciju, a za tu prigodu zablistala je u predivnoj vunenoj haljini i kaputu koje je već nosila 2016. u posjetu Portugalu.

Riječ je o komadima divne sivo-lila boje iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. dizajnerice Caroline Herrere čije kreacije Letizia vrlo često nosi jer joj i krojem i stilom potpuno odgovaraju.

image
Pojas na haljini daje joj razigrani štih te podiže jednostavan kroj.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Monokromatski lookovi ovoj kraljici nisu strani, već naprotiv, mogli smo je mnogo puta vidjeti u crvenom, plavom ili pak zelenom izdanju. Lila boja, koja pomalo podsjeća na lavandu, nježna je pastelna ljubičasta s daškom sive koja odlično stoji brinetama i naglašava njihovu predivnu boju kose.

image
Uz kaput, haljinu i cipele, Letizia je nosila i nešto veću "clutch" torbicu u sivoj boji.
ANDREWS ARCHIE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Iako je vunena haljina na Letiziji jednostavnog kroja, dodatnu dimenziju daje joj pojas kojeg je kraljica zavezala u elegantnu mašnu. Haljinu i zvonoliki kaput kombinirala je sa salonkama u istoj boji, dok je od modnih dodataka nosila samo neobični zlatni prsten i sivu clutch torbicu.

Ni ove godine nećete pogriješiti ako poput Letizije isfurate komade u jednoj boji. Ne morate nužno nositi istu nijansu, već nekoliko tonova u istoj obitelji jedne boje. Igrajte se i eksperimentirajte!

Linker
14. travanj 2024 16:14