Bajkovito izdanje

Koji Harry? Olivia Wilde zablistala na dodjeli nagrada nakon prekida sa Stylesom

U Hollywoodu je započela sezona dodjela nagrada, blagdanskih partyja i crvenih tepiha, a glumica i redateljica Oliva Wilde neće je prosjediti doma. Nakon što je svijetu potvrđeno kako je ova američko-irska filmašica prekinula dvogodišnju vezu s pop senzacijom Harryjem Stylesom pojavila se na dodjeli Governors Awards u organizaciji Filmske akademije.

image

Olivia Wilde na dodjeli počasnih Oskara

TOMMASO BODDI/AFP/PROFIMEDIA

Na dodjelu počasnih Oskara Olivia je došla sama, u iznimno elegantnom izdanju i zaraznim osmjehom na licu. Dok se cijeli svijet interesira za razlog raspada njene veze s mladim umjetnikom kojem je dala ulogu u svom redateljskom debiju Ne brini, draga, Olivia izgleda kao da zaista ne brine. Na svečanost je došla hrabro u bajkovitom izdanju.

image

Ovo joj je prvi crveni tepih nako prekida

TOMMASO BODDI/AFP/PROFIMEDIA

Za prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon prekida s 10-godina mlađim pjevačem Wilde je odabrala crno -bijelu haljinu izrađenu od crnog i bijelog tila. Crni proziran sloj od mreže i tila s izvezenim ukrasima, nalazi se s gornje strane, dok se od ispod nazire bijela haljina s raskošnim tulle obodom. Rezultat je neodoljivo sanjiva kreacija, koju je Olivia zaokružila prozirnim rukavicama i polupodignutom frizurom.

image
TOMMASO BODDI/AFP/PROFIMEDIA

Vezu s pjevačem započela je kad je Harry Styles na setu njezinog filma zamijenio Shiu LeBoufa. "Srce mi je poskočilo od radosti i zaplesala sam od sreće", kazala je tada Olivia za Stylesov ulazak u njenu glumačku ekipu.

Zbog njega se iselila iz kuće koju je dijelila s bivšim partnerom, američkim komičarem Jasonom Sudeikisom, dvoje djece i psom. Bivši i ljubomorni partner nije se mogao pomiriti s prekidom, pa joj je priređivao javne scene, poput uručenja sudskih papira na pozornici, optužbi da zanemaruje psa, a na kocku je stavila i skrbništvo nad djecom.

Linker
24. travanj 2024 08:42