Getty
Baš voli taj kroj

Koje iznenađenje! Meghan Markle ponovila vjenčanu haljinu, samo u drugoj boji

36-godišnja supruga princa Harryja toliko se zaljubila u haljinu u kojoj se udala, da je naručila sličnu, samo u drugoj boji.

Već je svima jasno kakav modni stil u ulozi vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle namjerava njegovati.

Jednobojni modeli, vrhunski krojevi, čiste linije i decentni modni detalji okosnica su njezine garderobe još od vjenčanja za princa Harryja na kojem je oduševila javnost u jednostavnoj i chic vjenčanicu kuće Givenchy.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Prince Harry and Meghan Markle leave St George's Chapel after their wedding in St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Jane Barlow - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Vjenčanica s lađa izrezom Meghan je, kao i svakoj mladenki, posebno prirasla srcu, a mudra je supruga princa Harryja pronašla način da sličnu haljinu ponovno odjene, samo dva mjeseca nakon vjenčanja.

Naime, Meghan je danas uz svog supruga i ostale članove kraljevske obitelji nazočila eventu održanom povodom 100. obljetnice Kraljevskih zračnih snaga, za koji je odjenula haljinu s potpisom kuće Dior, u dobro poznatom kroju!

Haljina, krojem je jako slična vjenčanici koju je dizajnirala kuća Givenchy, a od njezine se 'najvažnije haljine' razlikuje se po boji i duljini, dok je gornji dio gotovo identičan. Haljina je izazvala pomutnju i među fanovima na društvenim mrežama koji su pretpostavili da je riječ o još jednoj kreaciji kuće Givenchy.

Getty

Uz očaravajuću crnu haljinu, Meghan je odabrala atraktivan crni šešir i malu torbicu od kože te krem salonke s tankom potpeticom.

Getty

Zgodno je izgledala i vojvotkinja Catherine, koja je za ovu prigodu odjenula mint haljinu na kopčanje s pripadajućim modnim detaljima i bež salonkama.

Getty

Kate je u ovom slučaju ostala vjerna kući Alexander McQueen, koja je dizajnirala njezinu vjenčanicu za velik dan s princom Williamom.

Kraljica Elizabeta II. u svom je poznatom stilu iskombinirala kaput sa šeširom, a ovaj put je umjesto pastelnih nijansi odabrala plavo - zelenu kombinaciju.

Splash

Linker
16. travanj 2024 15:59