Getty Images
Christian Lacroix dizajn

Kirsten Dunst ponovno odjenula haljinu koju je nosila prije 13 godina

Na Tjednu visoke mode u Parizu luskuzne kuće predstavljaju jedinstvene kreacije koje još nitko nije vidio, ali američka glumica Kirsten Stewart za to ne mari.

Na svečano predstavljanje nove kolekcije draguljarske kuće Chopard u Parizu Stewart je stigla u bijeloj čipkastoj haljini koja je onima koji prate modu sigurno izgledala poznato. Mini haljinu brenda Christian Lacroix glumica je prvi put odjenula još 2004. godine. Tada ju je odabrala za party magazina Vanity Fair nakon dodjele Oscara. Tom prilikom kombinirala ju je s crvenim salonkama i nanizanim ogrlicama koje su odlično pristajale cijelom looku s obzirom na to da je tada imala kratku kosu.

Reuters

Za drugo nošenje Dunst nije u potpunosti promijenila kombinaciju: par ogrlica je i ovog puta imao glavnu ulogu, dok je crvene salonke zamijenila crnim štiklama i pomoću crnog sakoa i elegantno zaglađene kose postigla sofisticiraniji look.

GettyImages

GettyImages

Iako je haljina kroz sve te godine ostala ista, njezin ljubavni život itekako se promijenio: 2004. je na crveni tepih stigla u društvu tadašnjeg dečka Jakea Gyllenhalla, dok je ovog puta bila bez pratnje, ali sa zaručničkim prstenom na ruci - Kirsten Dunst se nedavno zaručila za Jessea Plemonsa, kolegu glumca iz popularnog TV serijala "Fargo".

Reuters

Iako se na predstavljanju nove kolekcije kuće Chopard nije pohvalila novim modnim dodatkom na ruci, na reviji modnog brenda Ralph&Russo nije propustila priliku da iz prvog reda pokaže prsten s ovalnim dijamantom za koji je njezin novi zaručnik izdvojio oko 80 tisuća dolara.

GettyImages

Linker
20. travanj 2024 01:06