Profimedia, Backgrid UK
Udobno i stajliš

Keira Knightley nosi trudničke kombinacije koje su idealne za šoping s trbuhom do zuba

Zvijezdi 'Pirata s Kariba' bliži se termin za porođaj, ali čak i u poodmakloj trudnoći ne propušta ići u šoping. Stajliš trudnicu fotografi su uhvatili u chic ležernoj kombinaciji koja je idealna za obavljanje različitih obveza.

Britanska glumica Keira Knightley (34), koja je trudna sa svojim drugim djetetom, u Londonu je viđena u opuštenom šopingu. Sada već u poodmakloj trudnoći, Keira najviše voli nositi udobne haljine koje je neće sputavati. Nedavno je viđena u veseloj haljini cvjetnog uzorka, idealnom za ljetno vrijeme, a danas su je fotografi uhvatili u nešto ozbiljnijoj kombinaciji.

London, UNITED KINGDOM  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - *MUST CALL FOR PRICING* Pregnant 'Pirates of the Caribbean' actress Keira Knightley wearing a floral dress is seen out in London

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 448196772, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, FRANCE, GERMANY, SWITZERLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Očito je da glumica voli trendi uzorke pa je ponovno izabrala haljinu, ali ovaj puta crno-bijelu s točkicama. Kako bi joj bilo što udobnije, odabrala je iste bijele tenisice kao prošli put, a zanimljivost haljini dali su veliki džepovi sa svake strane. Kako je londonsko vrijeme dosta varljivo, ponijela je i traper jaknu. Keira rijetko nosi make-up jer voli što prirodniji izgled, a moramo priznati da joj uopće ni ne treba. Od modnih dodataka nosila je samo sivu platnenu torbu koja se odlično uklopila u cjelokupni look i naočale s dioptrijom.

London, UNITED KINGDOM  - *PREMIUM-EXCLUSIVE*  - *MUST CALL FOR PRICING* Heavily pregnant 34-year old British actress Keira Knightley famous for her film roles in the Pirates of The Caribbean trilogies braves the pouring rain as she's spotted out and about shopping for some fruit in North London.

*PICTURES TAKEN ON THE 19/08/19*

BACKGRID UK 21 AUGUST 2019, Image: 466485496, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Zvijezda "Pirata s Kariba" već je šest godina u braku s glazbenikom Jamesom Rightonom s kojim ima četverogodišnju kćer Edie. U jednoj intervjuu rekla je kako joj je suprug velika potpora te da je žrtvovao svoju karijeru kako bi bio doma s kćerkicom. "Uvijek se mogu osloniti na njega i sretna sam zbog toga. Divan je. Često putuje sa mnom na lokacije gdje snimam, i čuva kći. Veliki je dio svog života stavio na čekanje kako bi ja mogla raditi, ali i da sačuva obitelj. Ja sam super-sretnica, mogu si priuštiti i dadilju", otkrila je Keira. Glumica je neko vrijeme krila ponovnu trudnoću, no sve je bilo jasno kada se s trbuščićem pojavila na koktel zabavi kuće Chanel u Parizu.

Linker
15. travanj 2024 10:47